Menu

Chord Denny Caknan

Chord Sugeng Dalu By Denny Caknan
Chord Lagu Sugeng Dalu
Kunci Gitar Sugeng Dalu

(Intro) G#mC#F#D#m
G#mC#F#C#

F#
sugeng dalu
G#mC#F#
ati seng biyen tau ngelarani
G#mB
wes suwe we ra rene
C#
we lungo mung masalah sepele
F#C#
we golek liane..

F#
tambah loro..
G#mC#F#
yakin we teko nambahi sengsoro
G#mB
ngrusak tatanan ati
B
seng wes pengen lali
C#F#
karo gedhe duwure balunganmu..

G#mB
aku wes ora.. gagas kata luka
F#
wes cukup wingi rapengen mbaleni
G#mB
mario.. leh mu dolanan ati
C#
wes wayahe.. we kapok mblenjani..

(Chorus)
B
udan tangise ati
C#A#m
saiki wes rodo terang
D#mB
masio isih kadang kelingan
C#F#
kowe seng tak sayang sayang..

B
saiki mung crito loro
C#A#m
mpun kadung mbekas ning dodo
D#mB
perihe ati seng mbok paringi
C#F#C#
wes cukup ra bakal tak baleni..

(Int.) F#BG#mC#
A#mD#G#mC#F#..

G#mB
aku wes ora.. gagas kata luka
F#
wes cukup wingi rapengen mbaleni
G#mB
mario.. leh mu dolanan ati
C#
wes wayahe.. we kapok mblenjani..

(Chorus)
B
udan tangise ati
C#A#m
saiki wes rodo terang
D#mB
masio isih kadang kelingan
C#F#
kowe seng tak sayang sayang..

B
saiki mung crito loro
C#A#m
mpun kadung mbekas ning dodo
D#mB
perihe ati seng mbok paringi
C#F#
wes cukup ra bakal tak baleni..

BC#
perihe ati.. seng mbok paringi..
F#
ora tak baleni..

Chord Gitar Terkait