Menu
Chord Suket Pinggir Dalan - Anggun Pramudita
Chord Lagu Suket Pinggir Dalan
Kunci Gitar Suket Pinggir Dalan
Capo di fret 4

(Intro) GAmCG
GAmCG
GAmCG
GAmCG..

GAm
ngomong ngomong.. ngomongo wae
CG
nduwe roso tresno sing resik
GAm
wani wani.. wani ra wani..
CG
kowe kudu ngomong anane..

(Intro) GAmCG
GAmCG..

GAm
roso ati ojo mok batin..
CG
cepet cepet ngomongo wae
GAm
suket urip ning pinggir dalan..
CG
kalah cepet iso kecolongan..

(Chorus)
D
ojo suwe yen metik
CG
tanduran wis enek buahe
D
kadung kowe wis seneng
CG
jujuro ben'e iso tentrem..

CG
ojo wedi ra ketompo
D
nyekso ati ngelus dodo
G
timbang ngempet luwung ngomongo

CG
ben'e ngerti bocahe
D
kowe nduwe tresnone
G
ra enek liyane..

(Int.) GAmCG
GAmCG
GAmCG
GAmCG

GAm
ngomong ngomong.. ngomongo wae
CG
nduwe roso tresno sing resik
GAm
wani wani.. wani ra wani..
CG
kowe kudu ngomong anane..

(Intro) GAmCG
GAmCG..

GAm
roso ati ojo mok batin..
CG
cepet cepet ngomongo wae
GAm
suket urip ning pinggir dalan..
CG
kalah cepet iso kecolongan..

(Chorus)
D
ojo suwe yen metik
CG
tanduran wis enek buahe
D
kadung kowe wis seneng
CG
jujuro ben'e iso tentrem..

CG
ojo wedi ra ketompo
D
nyekso ati ngelus dodo
G
timbang ngempet luwung ngomongo

CG
ben'e ngerti bocahe
D
kowe nduwe tresnone
G
ra enek liyane..

CG
ojo wedi ra ketompo
D
nyekso ati ngelus dodo
G
timbang ngempet luwung ngomongo

CG
ben'e ngerti bocahe
D
kowe nduwe tresnone
G
ra enek liyane..





(Intro) BC#mEB
BC#mEB
BC#mEB
BC#mEB..

BC#m
ngomong ngomong.. ngomongo wae
EB
nduwe roso tresno sing resik
BC#m
wani wani.. wani ra wani..
EB
kowe kudu ngomong anane..

(Intro) BC#mEB
BC#mEB..

BC#m
roso ati ojo mok batin..
EB
cepet cepet ngomongo wae
BC#m
suket urip ning pinggir dalan..
EB
kalah cepet iso kecolongan..

(Chorus)
F#
ojo suwe yen metik
EB
tanduran wis enek buahe
F#
kadung kowe wis seneng
EB
jujuro ben'e iso tentrem..

EB
ojo wedi ra ketompo
F#
nyekso ati ngelus dodo
B
timbang ngempet luwung ngomongo

EB
ben'e ngerti bocahe
F#
kowe nduwe tresnone
B
ra enek liyane..

(Int.) BC#mEB
BC#mEB
BC#mEB
BC#mEB

BC#m
ngomong ngomong.. ngomongo wae
EB
nduwe roso tresno sing resik
BC#m
wani wani.. wani ra wani..
EB
kowe kudu ngomong anane..

(Intro) BC#mEB
BC#mEB..

BC#m
roso ati ojo mok batin..
EB
cepet cepet ngomongo wae
BC#m
suket urip ning pinggir dalan..
EB
kalah cepet iso kecolongan..

(Chorus)
F#
ojo suwe yen metik
EB
tanduran wis enek buahe
F#
kadung kowe wis seneng
EB
jujuro ben'e iso tentrem..

EB
ojo wedi ra ketompo
F#
nyekso ati ngelus dodo
B
timbang ngempet luwung ngomongo

EB
ben'e ngerti bocahe
F#
kowe nduwe tresnone
B
ra enek liyane..

EB
ojo wedi ra ketompo
F#
nyekso ati ngelus dodo
B
timbang ngempet luwung ngomongo

EB
ben'e ngerti bocahe
F#
kowe nduwe tresnone
B
ra enek liyane..

Chord Gitar Terkait