Menu
Chord Suroboyo Ninggal Kenangan - Galuh Orlando
Chord Lagu Suroboyo Ninggal Kenangan
Kunci Gitar Suroboyo Ninggal Kenangan
Capo di fret 2

(Intro) DmGEmAm
DmGCG

C
keroso sek wingenane..
F
kowe nggenggem tangan
GC
lan ndekep awakku..
DmG
mlaku bareng neng tunjungan
EmAm
mandek neng tugu pahlawan
Dm
gawe cerito tresno
GCG
neng kuto pahlawan..

C
nanging saiki wes ilang..
F
kowe ro wong liyo
GC
seng luweh kedunyan..
DmG
ninggalke aku seng setyo
EmAm
kanggo areke seng koyo
Dm
yowes ora popo
GC
sadar kulo niki sopo..

(Chorus)
AmEm
ikhlas tak trimo pamite lungamu..
FGC
masio abot nglalekne esem guyumu..
Am
kelingan saben wengi
Em
aku lan kowe nyawiji
FDG
neng suroboyo kowe ninggal janji..

F
senajan iseh kelingan
CAm
nanging nyadar mpun kelangan
DmGC
mergo perasaan kalah telak ro kahanan..
F
cukup mung iso tak sawang
CAm
mugo langgeng bebarengan
Dm
yo neng kuto iki
GC
kowe ninggalke kenangan..

(Int.) AmEmFGC
AmEmFGCG

C
nanging saiki wes ilang..
F
kowe ro wong liyo
GC
seng luweh kedunyan..
DmG
ninggalke aku seng setyo
EmAm
kanggo areke seng koyo
Dm
yowes ora popo
GC
sadar kulo niki sopo..

(Chorus)
AmEm
ikhlas tak trimo pamite lungamu..
FGC
masio abot nglalekne esem guyumu..
Am
kelingan saben wengi
Em
aku lan kowe nyawiji
FDG
neng suroboyo kowe ninggal janji..

F
senajan iseh kelingan
CAm
nanging nyadar mpun kelangan
DmGC
mergo perasaan kalah telak ro kahanan..
F
cukup mung iso tak sawang
CAm
mugo langgeng bebarengan
Dm
yo neng kuto iki
GC
kowe ninggalke kenangan..
AmDm
yo neng kuto iki
GEmC
kowe ninggalke kenangan.. hoo..
Dm
yo neng kuto iki
GC
kowe ninggalke kenangan..





(Intro) EmAF#mBm
EmADA

D
keroso sek wingenane..
G
kowe nggenggem tangan
AD
lan ndekep awakku..
EmA
mlaku bareng neng tunjungan
F#mBm
mandek neng tugu pahlawan
Em
gawe cerito tresno
ADA
neng kuto pahlawan..

D
nanging saiki wes ilang..
G
kowe ro wong liyo
AD
seng luweh kedunyan..
EmA
ninggalke aku seng setyo
F#mBm
kanggo areke seng koyo
Em
yowes ora popo
AD
sadar kulo niki sopo..

(Chorus)
BmF#m
ikhlas tak trimo pamite lungamu..
GAD
masio abot nglalekne esem guyumu..
Bm
kelingan saben wengi
F#m
aku lan kowe nyawiji
GEA
neng suroboyo kowe ninggal janji..

G
senajan iseh kelingan
DBm
nanging nyadar mpun kelangan
EmAD
mergo perasaan kalah telak ro kahanan..
G
cukup mung iso tak sawang
DBm
mugo langgeng bebarengan
Em
yo neng kuto iki
AD
kowe ninggalke kenangan..

(Int.) BmF#mGAD
BmF#mGADA

D
nanging saiki wes ilang..
G
kowe ro wong liyo
AD
seng luweh kedunyan..
EmA
ninggalke aku seng setyo
F#mBm
kanggo areke seng koyo
Em
yowes ora popo
AD
sadar kulo niki sopo..

(Chorus)
BmF#m
ikhlas tak trimo pamite lungamu..
GAD
masio abot nglalekne esem guyumu..
Bm
kelingan saben wengi
F#m
aku lan kowe nyawiji
GEA
neng suroboyo kowe ninggal janji..

G
senajan iseh kelingan
DBm
nanging nyadar mpun kelangan
EmAD
mergo perasaan kalah telak ro kahanan..
G
cukup mung iso tak sawang
DBm
mugo langgeng bebarengan
Em
yo neng kuto iki
AD
kowe ninggalke kenangan..
BmEm
yo neng kuto iki
AF#mD
kowe ninggalke kenangan.. hoo..
Em
yo neng kuto iki
AD
kowe ninggalke kenangan..

Chord Gitar Terkait