Menu
Chord Taiwan Ninggal Janji - Nella Kharisma
Chord Lagu Taiwan Ninggal Janji
Kunci Gitar Taiwan Ninggal Janji

(Intro) BmABm
ADF#
BmEmF#Bm

Bm
kowe telpon neng aku
ABm
jare ngomong rindu
A
nanging tak rasakne
D
koyo bedo neng kupingku

Bm
rasane ati ra karuan
Em
batinku penasaran
GF#mBm
saiki kowe karo sopo neng taiwan

(Intro) GABm

Bm
mbiyen aku ra lilo
ABm
kowe nembung budhal kerjo
A
mergo sumpah setyomu
D
aku luluh tak lilakno

Bm
saiki kowe uwis lali
Em
malah tego cidro janji
GF#m
ngertio ngono mbiyen arep budhal
Bm
tak gondheli..

(Intro) GABm

(Chorus)
Bm
ibarat karuk neng panci
EmBm
tak sok banyu dadi bubur
GA
mbasan kelakon tak lilani
D
balesanmu mbablas kabur

(Intro) EmF#mBm

Bm
dikoyo ngopo ra bali
EmBm
lha wong kowe kadhung lali
GA
lelakon iki judule
Bm
neng taiwan ninggal janji

(Int.) BmF#mEmBm
GABm

Bm
mbiyen aku ra lilo
ABm
kowe nembung budhal kerjo
A
mergo sumpah setyomu
D
aku luluh tak lilakno

Bm
saiki kowe uwis lali
Em
malah tego cidro janji
GF#m
ngertio ngono mbiyen arep budhal
Bm
tak gondheli..

(Intro) GABm

(Chorus)
Bm
ibarat karuk neng panci
EmBm
tak sok banyu dadi bubur
GA
mbasan kelakon tak lilani
D
balesanmu mbablas kabur

(Intro) EmF#mBm

Bm
dikoyo ngopo ra bali
EmBm
lha wong kowe kadhung lali
GA
lelakon iki judule
Bm
neng taiwan ninggal janji

GA
lelakon iki judule
Bm
neng taiwan ninggal janji..

Chord Gitar Terkait