Menu
Chord Tak Doakan Wae - Anisa Salma
Chord Lagu Tak Doakan Wae
Kunci Gitar Tak Doakan Wae
Capo di fret 2

(Intro) FGEmAmDmG

CF
percuma aku ngenteni
GFEm
koncoku sing tak tresnani..
AmDm
aku sadar wong ra nduwe donyo..
GCFm
ibarat sing mbok karepno..

CF
pancen aku kudu lilo..
GEm
tak tompo ikhlas legowo..
AmDm
sakiki kowe karo wong liyo..
GC
aku pasrah sing Kuoso..

(Chorus)
FG
mas tak ikhlasno..
EmAm
kowe gandeng karo wong liyo..
DmGC
mergo aku sadar mung sewates konco..
FGEmAm
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
DmGC
tak doakan wae biso urip mulyo..

(Int.) FGEmAmDmGC
FGEmAmDmG

CF
pancen aku kudu lilo..
GEm
tak tompo ikhlas legowo..
AmDm
sakiki kowe karo wong liyo..
GC
aku pasrah sing Kuoso..

(Chorus)
FG
mas tak ikhlasno..
EmAm
kowe gandeng karo wong liyo..
DmGC
mergo aku sadar mung sewates konco..
FGEmAm
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
DmGC
tak doakan wae biso urip mulyo..

FG
mas tak ikhlasno..
EmAm
kowe gandeng karo wong liyo..
DmGC
mergo aku sadar mung sewates konco..
FGEmAm
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
DmGC
tak doakan wae biso urip mulyo..





(Intro) GAF#mBmEmA

DG
percuma aku ngenteni
AGF#m
koncoku sing tak tresnani..
BmEm
aku sadar wong ra nduwe donyo..
ADGm
ibarat sing mbok karepno..

DG
pancen aku kudu lilo..
AF#m
tak tompo ikhlas legowo..
BmEm
sakiki kowe karo wong liyo..
AD
aku pasrah sing Kuoso..

(Chorus)
GA
mas tak ikhlasno..
F#mBm
kowe gandeng karo wong liyo..
EmAD
mergo aku sadar mung sewates konco..
GAF#mBm
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
EmAD
tak doakan wae biso urip mulyo..

(Int.) GAF#mBmEmAD
GAF#mBmEmA

DG
pancen aku kudu lilo..
AF#m
tak tompo ikhlas legowo..
BmEm
sakiki kowe karo wong liyo..
AD
aku pasrah sing Kuoso..

(Chorus)
GA
mas tak ikhlasno..
F#mBm
kowe gandeng karo wong liyo..
EmAD
mergo aku sadar mung sewates konco..
GAF#mBm
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
EmAD
tak doakan wae biso urip mulyo..

GA
mas tak ikhlasno..
F#mBm
kowe gandeng karo wong liyo..
EmAD
mergo aku sadar mung sewates konco..
GAF#mBm
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
EmAD
tak doakan wae biso urip mulyo..

Chord Gitar Terkait