Menu
Chord Tak Ikhlasne - Higang Swana
Chord Lagu Tak Ikhlasne
Kunci Gitar Tak Ikhlasne
Capo di fret 5

(Intro) CAmFG
CAmFG

CF
loro.. ati iki loro
DmG
nangis batin iki.. mung digawe loro..
EmAm
njogo kowe.. sak tenan tenane ati..
FGC
malah siki jebule karo liyane..

CF
mundur.. aku milih mundur
DmG
timbang ati iki.. mung digawe loro
EmAm
mugi mugi.. kowe urip bahagia..
FGCCG
karo kae yo wis ben aku sing lungo..

FG
pesenku.. siji kanggo kowe..
FG
ojo sampek.. nambahi korbane..

(Chorus)
FG
aku loro.. nahan roso..
EmAm
nyawang kowe mlaku karo liyane
DmG
tegone kowe.. nggawe lorone atiku..

FG
tak ikhlasne.. tak ikhlasne..
EmAm
meski jeru sayang iki mang kowe
Dm
wis cukup sakmene..
G
aku le njogo awakmu
C
pilih mundur timbang loro ati..

(Int.) CAmFG
CAmFG

CF
mundur.. aku milih mundur
DmG
timbang ati iki.. mung digawe loro
EmAm
mugi mugi.. kowe urip bahagia..
FGCCG
karo kae yo wis ben aku sing lungo..

FG
pesenku.. siji kanggo kowe..
FG
ojo sampek.. nambahi korbane..

(Chorus)
FG
aku loro.. nahan roso..
EmAm
nyawang kowe mlaku karo liyane
DmG
tegone kowe.. nggawe lorone atiku..

FG
tak ikhlasne.. tak ikhlasne..
EmAm
meski jeru sayang iki mang kowe
Dm
wis cukup sakmene..
G
aku le njogo awakmu
C
pilih mundur timbang loro ati..





(Intro) FDmBbC
FDmBbC

FBb
loro.. ati iki loro
GmC
nangis batin iki.. mung digawe loro..
AmDm
njogo kowe.. sak tenan tenane ati..
BbCF
malah siki jebule karo liyane..

FBb
mundur.. aku milih mundur
GmC
timbang ati iki.. mung digawe loro
AmDm
mugi mugi.. kowe urip bahagia..
BbCFFC
karo kae yo wis ben aku sing lungo..

BbC
pesenku.. siji kanggo kowe..
BbC
ojo sampek.. nambahi korbane..

(Chorus)
BbC
aku loro.. nahan roso..
AmDm
nyawang kowe mlaku karo liyane
GmC
tegone kowe.. nggawe lorone atiku..

BbC
tak ikhlasne.. tak ikhlasne..
AmDm
meski jeru sayang iki mang kowe
Gm
wis cukup sakmene..
C
aku le njogo awakmu
F
pilih mundur timbang loro ati..

(Int.) FDmBbC
FDmBbC

FBb
mundur.. aku milih mundur
GmC
timbang ati iki.. mung digawe loro
AmDm
mugi mugi.. kowe urip bahagia..
BbCFFC
karo kae yo wis ben aku sing lungo..

BbC
pesenku.. siji kanggo kowe..
BbC
ojo sampek.. nambahi korbane..

(Chorus)
BbC
aku loro.. nahan roso..
AmDm
nyawang kowe mlaku karo liyane
GmC
tegone kowe.. nggawe lorone atiku..

BbC
tak ikhlasne.. tak ikhlasne..
AmDm
meski jeru sayang iki mang kowe
Gm
wis cukup sakmene..
C
aku le njogo awakmu
F
pilih mundur timbang loro ati..

Chord Gitar Terkait