Menu
Chord Tak Ikhlasno - Happy Asmara
Chord Lagu Tak Ikhlasno
Kunci Gitar Tak Ikhlasno

(Intro) FCDmAm
BbFGmC..

FCDmAm
sepine wengi iki ngeridu ati
BbFGm
seng tansah kelingan sliramu
CF
kowe ninggal aku..

FC
ademe howo iki
DmAm
nggowo loro sing kang nyoto
BbF
mergo nyawang kowe..
GmCF
gandeng.. karo liyane..

(Intro) BbCF

DmAm
yen pancen iki wis garise
BbF
aku ikhlas lahir batine
DmAm
kabeh kudu tak lalekne
BbC
masio.. abot sanggane..

(Chorus)
FCDm
ra sepirone loro ati iki
AmBb
amergo di tinggal pergi
FGm
tapi loro ati iki
CF
amergo di khianati..

CDm
yen pancen uwis garise
AmBb
kowe gandeng karo dek'e
F
mung dungoku..
GmCF
mugo langgeng.. sak lawase..

(Int.) FCDmAm
BbFGmC
FCDmAm
BbFGmCF..

FC
ademe howo iki
DmAm
nggowo loro sing kang nyoto
BbF
mergo nyawang kowe..
GmCF
gandeng.. karo liyane..

(Intro) BbCF

DmAm
yen pancen iki wis garise
BbF
aku ikhlas lahir batine
DmAm
kabeh kudu tak lalekne
BbC
masio.. abot sanggane..

(Chorus)
FCDm
ra sepirone loro ati iki
AmBb
amergo di tinggal pergi
FGm
tapi loro ati iki
CF
amergo di khianati..

CDm
yen pancen uwis garise
AmBb
kowe gandeng karo dek'e
F
mung dungoku..
GmCF
mugo langgeng.. sak lawase..

FCDm
ra sepirone loro ati iki
AmBb
amergo di tinggal pergi
FGm
tapi loro ati iki
CF
amergo di khianati..

CDm
yen pancen uwis garise
AmBb
kowe gandeng karo dek'e
F
mung dungoku..
GmCF
mugo langgeng.. sak lawase..

Chord Gitar Terkait