Menu

Chord REDSOX D.P.R

Chord Tak Jogo - REDSOX D.P.R
Chord Lagu Tak Jogo
Kunci Gitar Tak Jogo

(Intro) EC#mAEB
EC#mAEB

EB
layangmu teko.. atiku loro..
C#mA
kowe tak jogo.. ora sedelo..
EB
aku ra nyongko.. kok kowe tego
C#mA
mileh wong liyo.. aku nelongso..

(Intro) F#mBAB

(Chorus)
EC#m
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
AB
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
EC#m
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
AB
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..
E
aku lilo tenan..

E
ning njobo ono udan
E
tur kok ono srengenge
C#m
aku wis njogo tenan
C#m
tur kowe sak penake
A
suwe nggonku berjuang
A
nggo urip karo kowe
E
tapi ternyata malah
BE
aku seng tok tinggalke dewe..

E
perih yo perih
C#m
loro yo loro
C#m
nanging piye meneh
A
uwis takdir sing kuoso..
A
aku wis cobo nrimo
B
nrimo sak kabehe
F#m
mugo oleh ganti sing luwih mulyo..

B
sak jane aku wis lilo
AB
ngerti kowe wis bahagio..

(Chorus)
EC#m
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
AB
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
EC#m
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
AB
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

EC#m
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
AB
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
EC#m
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
AB
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

EC#mAEB
aku lilo tenan..

Chord Gitar Terkait