Menu
Chord Tak Lalekne Kowe - Happy Asmara
Chord Lagu Tak Lalekne Kowe
Kunci Gitar Tak Lalekne Kowe

(Intro) DBmEmAA/C#D
BB/D#EmAA/C#D

DA
salam balik kanggo kowe
BmF#m
sing tau ning ati..
GAD
pie kabarmu sak iki..
GAF#m
opo isih kelingan..
BEm
kowe ngelarani..
DA
kadung jeru diriku mencintai..

DAC
dirimu.. sepenuh hati
BEm
sepenuh cinta..
GA
tapi mengapa kau pergi..
DAC
raiso.. nompo anane..
BEmD
nompo kahananku sing ora
A
sebanding karo kowe..

(Intro) GAD..

(Chorus)
BmF#m
lilo.. tak lilakne
GD
yen pancen iki dalane
EmAD
kudu perpisahan karo kowe..
BmF#m
lalekno.. crito iki
GD
wes tak anggep kowe mati
EmAD
mergo sak iki aku wis oleh ganti..

(Int.) GF#mBmEmAD
GF#mBmEmAD

DA
salam balik kanggo kowe
BmF#m
sing tau ning ati..
GAD
pie kabarmu sak iki..
GAF#m
opo isih kelingan..
BEm
kowe ngelarani..
DA
kadung jeru diriku mencintai..

DAC
dirimu.. sepenuh hati
BEm
sepenuh cinta..
GA
tapi mengapa kau pergi..
DAC
raiso.. nompo anane..
BEmD
nompo kahananku sing ora
A
sebanding karo kowe..

(Intro) GAD..

(Chorus)
BmF#m
lilo.. tak lilakne
GD
yen pancen iki dalane
EmAD
kudu perpisahan karo kowe..
BmF#m
lalekno.. crito iki
GD
wes tak anggep kowe mati
EmAD
mergo sak iki aku wis oleh ganti..

BmF#m
lilo.. tak lilakne
GD
yen pancen iki dalane
EmAD
kudu perpisahan karo kowe..
BmF#m
lalekno.. crito iki
GD
wes tak anggep kowe mati
EmAD
mergo sak iki aku wis oleh ganti..
EmAD
mergo sak iki.. aku wis oleh ganti..

Chord Gitar Terkait