Menu
Chord Tak Sawang Karo Mesem - Happy Asmara
Chord Lagu Tak Sawang Karo Mesem
Kunci Gitar Tak Sawang Karo Mesem
Capo di fret 7

(Intro) AmEmFCDmG
AmEmFCDmGC

CGAm
po.. raono coro liyo..
FGC
medot roso.. tanpo nggawe gelo..
DmGCAm
sak ora orane.. aku tau mok sayang
FG
ngisi atimu sing lagi bimbang..

CGAm
po.. wis mantep atimu..
FGC
ninggal aku.. milih dia yang baru..
DmGCAm
mengko liyo dino.. yen ra nemu seneng
FG
tak jaluk ojo bali ning atiku..

(Chorus)
AmEm
gur tak sawang karo mesem
FC
caramu ninggal aku..
DmGCE
pamer kemesraan ning ngarep motoku..

AmEm
gur tak sawang karo mesem
FC
kuat atiku nompo..
DmGC
lungamu ra pantes tak tangisi..

(Intro) DmGC

CGAm
po.. wis mantep atimu..
FGC
ninggal aku.. milih dia yang baru..
DmGCAm
mengko liyo dino.. yen ra nemu seneng
FCC
tak jaluk ojo bali ning atiku..

(Int.) CGAmFG
EmAmFG

(Chorus)
AmEm
gur tak sawang karo mesem
FC
caramu ninggal aku..
DmGCE
pamer kemesraan ning ngarep motoku..

AmEm
gur tak sawang karo mesem
FC
kuat atiku nompo..
DmGCE
lungamu ra pantes tak tangisi..

AmEm
gur tak sawang karo mesem
FC
caramu ninggal aku..
DmGCE
pamer kemesraan ning ngarep motoku..

AmEm
gur tak sawang karo mesem
FC
kuat atiku nompo..
DmGC
lungamu ra pantes tak tangisi..
DmGC
lungamu ra pantes tak tangisi..

(Outro) FGC





(Intro) EmBmCGAmD
EmBmCGAmDG

GDEm
po.. raono coro liyo..
CDG
medot roso.. tanpo nggawe gelo..
AmDGEm
sak ora orane.. aku tau mok sayang
CD
ngisi atimu sing lagi bimbang..

GDEm
po.. wis mantep atimu..
CDG
ninggal aku.. milih dia yang baru..
AmDGEm
mengko liyo dino.. yen ra nemu seneng
CD
tak jaluk ojo bali ning atiku..

(Chorus)
EmBm
gur tak sawang karo mesem
CG
caramu ninggal aku..
AmDGB
pamer kemesraan ning ngarep motoku..

EmBm
gur tak sawang karo mesem
CG
kuat atiku nompo..
AmDG
lungamu ra pantes tak tangisi..

(Intro) AmDG

GDEm
po.. wis mantep atimu..
CDG
ninggal aku.. milih dia yang baru..
AmDGEm
mengko liyo dino.. yen ra nemu seneng
CGG
tak jaluk ojo bali ning atiku..

(Int.) GDEmCD
BmEmCD

(Chorus)
EmBm
gur tak sawang karo mesem
CG
caramu ninggal aku..
AmDGB
pamer kemesraan ning ngarep motoku..

EmBm
gur tak sawang karo mesem
CG
kuat atiku nompo..
AmDGB
lungamu ra pantes tak tangisi..

EmBm
gur tak sawang karo mesem
CG
caramu ninggal aku..
AmDGB
pamer kemesraan ning ngarep motoku..

EmBm
gur tak sawang karo mesem
CG
kuat atiku nompo..
AmDG
lungamu ra pantes tak tangisi..
AmDG
lungamu ra pantes tak tangisi..

(Outro) CDG

Chord Gitar Terkait