Menu
Chord Tanpo Kowe - Kawulo Jowo
Chord Lagu Tanpo Kowe
Kunci Gitar Tanpo Kowe
Capo di fret 2

(Intro) CGC
AmDmFDm
FGC

CGC
susah gelisah ning ati..
AmDm
kelingan kau tinggal pergi..
FDm
nglarani aku ning kene
FGC
pas lagi sayang sayange..

CGC
ngopo mbiyen ngomong tresno..
AmDm
yen kowe milih wong liyo..
FDm
ning ati ora ngapusi..
FGC
tresnoku setengah mati..

(Chorus)
FG
culno.. seko atimu
EmAm
ben aku dewe tanpo kowe ning kene
DmG
remuk ati iki.. tak trimo..
FGEmAmDmGC
legowo..

CGC
ngopo mbiyen ngomong tresno..
AmDm
yen kowe milih wong liyo..
FDm
ning ati ora ngapusi..
FGC
tresnoku setengah mati..

(Chorus)
FG
culno.. seko atimu
EmAm
ben aku dewe tanpo kowe ning kene
DmGC
remuk ati iki.. tak trimo.. legowo..

FG
ora.. popo atiku..
EmAm
kok tinggalke pas lagi sayang-sayange
DmGC
kuat batin iki.. terima.. kau pergi..

DmGC
kuat batin iki.. terima.. kau pergi..





(Intro) DAD
BmEmGEm
GAD

DAD
susah gelisah ning ati..
BmEm
kelingan kau tinggal pergi..
GEm
nglarani aku ning kene
GAD
pas lagi sayang sayange..

DAD
ngopo mbiyen ngomong tresno..
BmEm
yen kowe milih wong liyo..
GEm
ning ati ora ngapusi..
GAD
tresnoku setengah mati..

(Chorus)
GA
culno.. seko atimu
F#mBm
ben aku dewe tanpo kowe ning kene
EmA
remuk ati iki.. tak trimo..
GAF#mBmEmAD
legowo..

DAD
ngopo mbiyen ngomong tresno..
BmEm
yen kowe milih wong liyo..
GEm
ning ati ora ngapusi..
GAD
tresnoku setengah mati..

(Chorus)
GA
culno.. seko atimu
F#mBm
ben aku dewe tanpo kowe ning kene
EmAD
remuk ati iki.. tak trimo.. legowo..

GA
ora.. popo atiku..
F#mBm
kok tinggalke pas lagi sayang-sayange
EmAD
kuat batin iki.. terima.. kau pergi..

EmAD
kuat batin iki.. terima.. kau pergi..

Chord Gitar Terkait