Menu
Chord Tansah Kelingan By Ilux
Chord Lagu Tansah Kelingan
Kunci Gitar Tansah Kelingan
Capo di fret 4

(Intro) DmGCAm
FGC

AmEmFC
kelingan esemmu gawe kangen atiku
AmGC
masio mbiyen mbok gawe catu..

DmG
ora rumongso salah..
CAm
kowe ngajak pisahan
FGC
sumpah aku mageh kelingan..

DmG
nganti putih rambutku,
CAm
nganti pedot nyowoku
FGC
seprene mageh tansah kelingan..

(Intro) FGC

AmEmFC
kelingan esemmu gawe kangen atiku
AmGC
masio mbiyen mbok gawe catu..

DmG
ora rumongso salah..
CAm
kowe ngajak pisahan
FGC
sumpah aku mageh kelingan..

DmG
nganti putih rambutku
CAm
nganti pedot nyowoku
FGC
seprene mageh tansah kelingan..

(Chorus)
FG
hapusen banyu motomu
CAm
lalekno aku saiki
FGC
mergo aku wes duwe wong liyo..

FG
nggawe cidro lan kuciwo
CAm
sering nggawe loro ati
FGC
saiki aku njaluk sepuro..

(Intro) FGC

AmEmFC
kelingan esemmu gawe kangen atiku
AmGC
masio mbiyen mbok gawe catu..

DmG
ora rumongso salah
CAm
kowe ngajak pisahan
FGC
sumpah aku mageh kelingan..

DmG
nganti putih rambutku
CAm
nganti pedot nyowoku
FGC
seprene mageh tansah kelingan..

(Chorus)
FG
hapusen banyu motomu
CAm
lalekno aku saiki
FGC
mergo aku wes duwe wong liyo..

FG
nggawe cidro lan kuciwo
CAm
sering nggawe loro ati
FGC
saiki aku njaluk sepuro..

FG
hapusen banyu motomu
CAm
lalekno aku saiki
FGC
mergo aku wes duwe wong liyo..

FG
nggawe cidro lan kuciwo
CAm
sering nggawe loro ati
FGC
saiki aku njaluk sepuro..

DmG
ora rumongso salah..
CAm
kowe ngajak pisahan
FGC
sumpah aku mageh kelingan..

DmG
nganti putih rambutku
CAm
nganti pedot nyowoku
FGC
seprene mageh tansah kelingan..

(Outro) FGC





(Intro) F#mBEC#m
ABE

C#mG#mAE
kelingan esemmu gawe kangen atiku
C#mBE
masio mbiyen mbok gawe catu..

F#mB
ora rumongso salah..
EC#m
kowe ngajak pisahan
ABE
sumpah aku mageh kelingan..

F#mB
nganti putih rambutku,
EC#m
nganti pedot nyowoku
ABE
seprene mageh tansah kelingan..

(Intro) ABE

C#mG#mAE
kelingan esemmu gawe kangen atiku
C#mBE
masio mbiyen mbok gawe catu..

F#mB
ora rumongso salah..
EC#m
kowe ngajak pisahan
ABE
sumpah aku mageh kelingan..

F#mB
nganti putih rambutku
EC#m
nganti pedot nyowoku
ABE
seprene mageh tansah kelingan..

(Chorus)
AB
hapusen banyu motomu
EC#m
lalekno aku saiki
ABE
mergo aku wes duwe wong liyo..

AB
nggawe cidro lan kuciwo
EC#m
sering nggawe loro ati
ABE
saiki aku njaluk sepuro..

(Intro) ABE

C#mG#mAE
kelingan esemmu gawe kangen atiku
C#mBE
masio mbiyen mbok gawe catu..

F#mB
ora rumongso salah
EC#m
kowe ngajak pisahan
ABE
sumpah aku mageh kelingan..

F#mB
nganti putih rambutku
EC#m
nganti pedot nyowoku
ABE
seprene mageh tansah kelingan..

(Chorus)
AB
hapusen banyu motomu
EC#m
lalekno aku saiki
ABE
mergo aku wes duwe wong liyo..

AB
nggawe cidro lan kuciwo
EC#m
sering nggawe loro ati
ABE
saiki aku njaluk sepuro..

AB
hapusen banyu motomu
EC#m
lalekno aku saiki
ABE
mergo aku wes duwe wong liyo..

AB
nggawe cidro lan kuciwo
EC#m
sering nggawe loro ati
ABE
saiki aku njaluk sepuro..

F#mB
ora rumongso salah..
EC#m
kowe ngajak pisahan
ABE
sumpah aku mageh kelingan..

F#mB
nganti putih rambutku
EC#m
nganti pedot nyowoku
ABE
seprene mageh tansah kelingan..

(Outro) ABE

Chord Gitar Terkait