Menu

Chord Didi Kempot

Chord Tatu By Didi Kempot
Chord Lagu Tatu
Kunci Gitar Tatu
Loading...
Capo di fret 2

(Intro) GGMaj7CD

G
Senajan kowe ngilang
GMaj7
Ra biso tak sawang
C
Nanging neng ati tansah kelingan
D
Manise janji.. janjimu kuwi
GAmD
Nglarani ati..

G
Senajan aku loro
G
Ning isih kuat nyonggo
C
Tatu.. sing ono ndodo
D
Perih rasane yen eling kowe
G
Angel tambane..

(Intro) AmDGEmAmDG

C
Opo aku salah.. yen aku crito
G
Opo anane..
Am
Wong sing neng sandhingmu
DG
ben melu krungu.. piye tenane..

C
Opo aku salah.. yen aku kondho
G
Opo anane..
AmD
Ceritane tresno naliko mbiyen
G
Aku lan kowe..

(Int.) GCDGAmD

G
Senajan aku loro
G
Ning isih kuat nyonggo
C
Tatu.. sing ono ndodo
D
Perih rasane yen eling kowe
G
Angel tambane..

(Intro) AmDGEmAmDG

C
Opo aku salah.. yen aku crito
G
Opo anane..
Am
Wong sing neng sandhingmu
DG
ben melu krungu.. piye tenane..

C
Opo aku salah.. yen aku kondho
G
Opo anane..
AmD
Ceritane tresno naliko mbiyen
G
Aku lan kowe..

Am
Wong sing neng sandhingmu
DG
ben melu krungu.. Sing tak rasake..





(Intro) AAMaj7DE

A
Senajan kowe ngilang
AMaj7
Ra biso tak sawang
D
Nanging neng ati tansah kelingan
E
Manise janji.. janjimu kuwi
ABmE
Nglarani ati..

A
Senajan aku loro
A
Ning isih kuat nyonggo
D
Tatu.. sing ono ndodo
E
Perih rasane yen eling kowe
A
Angel tambane..

(Intro) BmEAF#mBmEA

D
Opo aku salah.. yen aku crito
A
Opo anane..
Bm
Wong sing neng sandhingmu
EA
ben melu krungu.. piye tenane..

D
Opo aku salah.. yen aku kondho
A
Opo anane..
BmE
Ceritane tresno naliko mbiyen
A
Aku lan kowe..

(Int.) ADEABmE

A
Senajan aku loro
A
Ning isih kuat nyonggo
D
Tatu.. sing ono ndodo
E
Perih rasane yen eling kowe
A
Angel tambane..

(Intro) BmEAF#mBmEA

D
Opo aku salah.. yen aku crito
A
Opo anane..
Bm
Wong sing neng sandhingmu
EA
ben melu krungu.. piye tenane..

D
Opo aku salah.. yen aku kondho
A
Opo anane..
BmE
Ceritane tresno naliko mbiyen
A
Aku lan kowe..

Bm
Wong sing neng sandhingmu
EA
ben melu krungu.. Sing tak rasake..

Chord Gitar Terkait