Menu
Chord Tau Tatu - Anggun Pramudita
Chord Lagu Tau Tatu
Kunci Gitar Tau Tatu
(Intro) AmFGE
FDmE..

Am
tatu hang bengen tau
F
manggon nong atinisun
DmEAm
seperene perihe magih keroso..

Am
iku hang nggawe sun kuatir
Dm
bakal kebalen maning
FE
isun wedi.. dilarani..

Am
paribasane riko
F
kelaksan nyanding isun..
DmEAm
dadiyo ulan hang biso madangi isun..

Am
siji hang sun jaluk nyang riko
Dm
janji sing arep ngeliyo
GE
mergo ati iki.. wis tau keloro..

(Chorus)
F
kadung besok atinisun
G
wis riko duweni
EAm
sun jaluk.. ojo riko larani..

F
kadung besok atinisun
G
wis percoyo nyang riko
EAm
sun jaluk.. ojo disio sio

ADm
mergane sak durunge
G
isun wis tau tatu..
EAm
wis tau tatu..

(Int.) FDmE..
FDmE..

Am
paribasane riko
F
kelaksan nyanding isun..
DmEAm
dadiyo ulan hang biso madangi isun..

Am
siji hang sun jaluk nyang riko
Dm
janji sing arep ngeliyo
GE
mergo ati iki.. wis tau keloro..

(Chorus)
F
kadung besok atinisun
G
wis riko duweni
EAm
sun jaluk.. ojo riko larani..

F
kadung besok atinisun
G
wis percoyo nyang riko
EAm
sun jaluk.. ojo disio sio

ADm
mergane sak durunge
G
isun wis tau tatu..
EAm
wis tau tatu..

F
kadung besok atinisun
G
wis riko duweni
EAm
sun jaluk.. ojo riko larani..

F
kadung besok atinisun
G
wis percoyo nyang riko
EAm
sun jaluk.. ojo disio sio

ADm
mergane sak durunge
G
isun wis tau tatu..
EAm
wis tau tatu..

FGEAm
ho..ooo.. wis tau tatu..





(Intro) F#mDEC#
DBmC#..

F#m
tatu hang bengen tau
D
manggon nong atinisun
BmC#F#m
seperene perihe magih keroso..

F#m
iku hang nggawe sun kuatir
Bm
bakal kebalen maning
DC#
isun wedi.. dilarani..

F#m
paribasane riko
D
kelaksan nyanding isun..
BmC#F#m
dadiyo ulan hang biso madangi isun..

F#m
siji hang sun jaluk nyang riko
Bm
janji sing arep ngeliyo
EC#
mergo ati iki.. wis tau keloro..

(Chorus)
D
kadung besok atinisun
E
wis riko duweni
C#F#m
sun jaluk.. ojo riko larani..

D
kadung besok atinisun
E
wis percoyo nyang riko
C#F#m
sun jaluk.. ojo disio sio

F#Bm
mergane sak durunge
E
isun wis tau tatu..
C#F#m
wis tau tatu..

(Int.) DBmC#..
DBmC#..

F#m
paribasane riko
D
kelaksan nyanding isun..
BmC#F#m
dadiyo ulan hang biso madangi isun..

F#m
siji hang sun jaluk nyang riko
Bm
janji sing arep ngeliyo
EC#
mergo ati iki.. wis tau keloro..

(Chorus)
D
kadung besok atinisun
E
wis riko duweni
C#F#m
sun jaluk.. ojo riko larani..

D
kadung besok atinisun
E
wis percoyo nyang riko
C#F#m
sun jaluk.. ojo disio sio

F#Bm
mergane sak durunge
E
isun wis tau tatu..
C#F#m
wis tau tatu..

D
kadung besok atinisun
E
wis riko duweni
C#F#m
sun jaluk.. ojo riko larani..

D
kadung besok atinisun
E
wis percoyo nyang riko
C#F#m
sun jaluk.. ojo disio sio

F#Bm
mergane sak durunge
E
isun wis tau tatu..
C#F#m
wis tau tatu..

DEC#F#m
ho..ooo.. wis tau tatu..

Chord Gitar Terkait