Menu
Chord Tekan Semene (Cover Aftershine) - Happy Asmara
Chord Lagu Tekan Semene (Cover Aftershine)
Kunci Gitar Tekan Semene (cover Aftershine)
Capo di fret 2

(Intro) CG/BAmGFFmG

CF
koe sing tau ngelarani..
AmG
ninggal tatu.. ning njero ati..
FC
wes semene gedhene..
DmG
perjuanganku.. koe ra ngerteni..

CF
tibo tangi tak lakoni
AmG
nggo ngupayakne.. kebahagianmu..
FCG
opo wae seng tak nduwe.. tak wenehke..

FC
aku sing berjuang.. aku sing kelaran
FG
aku sing tenanan tego mbok nggo dolanan..

(Chorus)
CGAmG
tekan semene.. critoku ro kowe..
FCDmG
kudu tak ikhlaske.. pancen iki takdire..
CGAmG
wes cukup wae.. rasah di teruske..
FCFC
ati wes ra kuat.. bingung arep sambat..
FC
pancen kudu lungo aku
DmGF
wes kesel.. mbok sio-sio..

(Int.) EmDmE
CGAmG

CF
tibo tangi tak lakoni
AmG
nggo ngupayakne.. kebahagianmu..
FCG
opo wae seng tak nduwe.. tak wenehke..

FC
aku sing berjuang.. aku sing kelaran
FG
aku sing tenanan tego mbok nggo dolanan..

(Chorus)
CGAmG
tekan semene.. critoku ro kowe..
FCDmG
kudu tak ikhlaske.. pancen iki takdire..
CGAmG
wes cukup wae.. rasah di teruske..
FCFC
ati wes ra kuat.. bingung arep sambat..
FC
pancen kudu lungo aku
DmGCA
wes kesel.. mbok sio-sio..

(Chorus) (Overtone)
DABmA
tekan semene.. critoku ro kowe..
GDEmA
kudu tak ikhlaske.. pancen iki takdire..
DABmA
wes cukup wae.. rasah di teruske..
GDGD
ati wes ra kuat.. bingung arep sambat..
GD
pancen kudu lungo aku
EmAGGmAD
wes kesel.. mbok sio-sio..





(Intro) DA/C#BmAGGmA

DG
koe sing tau ngelarani..
BmA
ninggal tatu.. ning njero ati..
GD
wes semene gedhene..
EmA
perjuanganku.. koe ra ngerteni..

DG
tibo tangi tak lakoni
BmA
nggo ngupayakne.. kebahagianmu..
GDA
opo wae seng tak nduwe.. tak wenehke..

GD
aku sing berjuang.. aku sing kelaran
GA
aku sing tenanan tego mbok nggo dolanan..

(Chorus)
DABmA
tekan semene.. critoku ro kowe..
GDEmA
kudu tak ikhlaske.. pancen iki takdire..
DABmA
wes cukup wae.. rasah di teruske..
GDGD
ati wes ra kuat.. bingung arep sambat..
GD
pancen kudu lungo aku
EmAG
wes kesel.. mbok sio-sio..

(Int.) F#mEmF#
DABmA

DG
tibo tangi tak lakoni
BmA
nggo ngupayakne.. kebahagianmu..
GDA
opo wae seng tak nduwe.. tak wenehke..

GD
aku sing berjuang.. aku sing kelaran
GA
aku sing tenanan tego mbok nggo dolanan..

(Chorus)
DABmA
tekan semene.. critoku ro kowe..
GDEmA
kudu tak ikhlaske.. pancen iki takdire..
DABmA
wes cukup wae.. rasah di teruske..
GDGD
ati wes ra kuat.. bingung arep sambat..
GD
pancen kudu lungo aku
EmADB
wes kesel.. mbok sio-sio..

(Chorus) (Overtone)
EBC#mB
tekan semene.. critoku ro kowe..
AEF#mB
kudu tak ikhlaske.. pancen iki takdire..
EBC#mB
wes cukup wae.. rasah di teruske..
AEAE
ati wes ra kuat.. bingung arep sambat..
AE
pancen kudu lungo aku
F#mBAAmBE
wes kesel.. mbok sio-sio..

Chord Gitar Terkait