Menu
Chord Tembang Pilu - Intan Chacha
Chord Lagu Tembang Pilu
Kunci Gitar Tembang Pilu
(Intro) CEmFGC
AmEmCEmC

CEm
tak tulis tetembangan layu pilu..
FC
minongko dadi gegambaring kalbu..
DmA#
wong bagus rungokno tangisku
E
balio dadi sisihanku..

CEm
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
FC
wekasan amung teko mbalenjani..
DmA#
ning datan.. keno di tuturi..
E
pancen ra biso nyawiji..

(Chorus)
AmEm
lungo'o.. tak trimo..
FC
nadyan jro batinku nelongso
DmE
mugo mugo ndiko..
DmE
manggeh urip bagyo mulyo..
AmEm
mung biso nyangoni
FC
pandongo tulusing ati
Dm
mergo tresno kuwi..
E
ra kudu biso nduweni

AmEm
wis cukup.. anggonku
FC
lelabuh tresno mring sliramu
DmE
kalamun kedlarung..
DmE
malah angrusak nalarku..
AmEm
wong bagus lilaku
FC
mergo atiku remuk rempu
FGC
ora mergo wis jemu..

(Int.) CEmFGC
AmEmFGC

CEm
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
FC
wekasan amung teko mbalenjani..
DmA#
ning datan.. keno di tuturi..
E
pancen ra biso nyawiji..

(Chorus)
AmEm
lungo'o.. tak trimo..
FC
nadyan jro batinku nelongso
DmE
mugo mugo ndiko..
DmE
manggeh urip bagyo mulyo..
AmEm
mung biso nyangoni
FC
pandongo tulusing ati
Dm
mergo tresno kuwi..
E
ra kudu biso nduweni

AmEm
wis cukup.. anggonku
FC
lelabuh tresno mring sliramu
DmE
kalamun kedlarung..
DmE
malah angrusak nalarku..
AmEm
wong bagus lilaku
FC
mergo atiku remuk rempu
FGC
ora mergo wis jemu..





(Intro) G#CmC#D#G#
FmCmG#CmG#

G#Cm
tak tulis tetembangan layu pilu..
C#G#
minongko dadi gegambaring kalbu..
A#mF#
wong bagus rungokno tangisku
C
balio dadi sisihanku..

G#Cm
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
C#G#
wekasan amung teko mbalenjani..
A#mF#
ning datan.. keno di tuturi..
C
pancen ra biso nyawiji..

(Chorus)
FmCm
lungo'o.. tak trimo..
C#G#
nadyan jro batinku nelongso
A#mC
mugo mugo ndiko..
A#mC
manggeh urip bagyo mulyo..
FmCm
mung biso nyangoni
C#G#
pandongo tulusing ati
A#m
mergo tresno kuwi..
C
ra kudu biso nduweni

FmCm
wis cukup.. anggonku
C#G#
lelabuh tresno mring sliramu
A#mC
kalamun kedlarung..
A#mC
malah angrusak nalarku..
FmCm
wong bagus lilaku
C#G#
mergo atiku remuk rempu
C#D#G#
ora mergo wis jemu..

(Int.) G#CmC#D#G#
FmCmC#D#G#

G#Cm
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
C#G#
wekasan amung teko mbalenjani..
A#mF#
ning datan.. keno di tuturi..
C
pancen ra biso nyawiji..

(Chorus)
FmCm
lungo'o.. tak trimo..
C#G#
nadyan jro batinku nelongso
A#mC
mugo mugo ndiko..
A#mC
manggeh urip bagyo mulyo..
FmCm
mung biso nyangoni
C#G#
pandongo tulusing ati
A#m
mergo tresno kuwi..
C
ra kudu biso nduweni

FmCm
wis cukup.. anggonku
C#G#
lelabuh tresno mring sliramu
A#mC
kalamun kedlarung..
A#mC
malah angrusak nalarku..
FmCm
wong bagus lilaku
C#G#
mergo atiku remuk rempu
C#D#G#
ora mergo wis jemu..

Chord Gitar Terkait