Menu

Chord Jovita Aurel

Chord Tengno Muleh (SKA Version) - Jovita Aurel
Chord Lagu Tengno Muleh (SKA Version)
Kunci Gitar Tengno Muleh (ska Version)
CF
tengno muleh..
CG
senengane ngetengno muleh kancane

(Intro) CFCG

CF
mbiyen awakmu tau
CG
njanjeni ngrabi aku..
CF
status facebookku yo wis
CG
mbok ganti tunanganmu..
CF
sampe kabeh koncoku
CG
takon kapan rabiku..
CF
jawabanku mesem
CG
karo ngguyu nang koncoku..

CF
tengno muleh..
CG
senengane ngetengno muleh kancane

CF
timbange kowe ngetengi mantanmu
CG
sing tau mbok terno ngakune koncomu

(Reff)
CF
tengno muleh.. wis ndang terno..
CG
untung aku ratau mbok terno muleh
CF
aku isin.. nduwe mantan..
CG
senengane ngetengno muleh kancane

CF
tengno muleh.. wis ndang terno..
CG
untung aku ratau mbok terno muleh
CF
aku isin.. nduwe mantan..
CG
senengane ngetengno muleh kancane

(Int.) CFCG
CFCG

CF
mbiyen awakmu tau
CG
njanjeni ngrabi aku..
CF
status facebookku yo wis
CG
mbok ganti tunanganmu..
CF
sampe kabeh koncoku
CG
takon kapan rabiku..
CF
jawabanku mesem
CG
karo ngguyu nang koncoku..

CF
timbange kowe ngetengi mantanmu
CG
sing tau mbok terno ngakune koncomu

(Reff)
CF
tengno muleh.. wis ndang terno..
CG
untung aku ratau mbok terno muleh
CF
aku isin.. nduwe mantan..
CG
senengane ngetengno muleh kancane

CF
tengno muleh.. wis ndang terno..
CG
untung aku ratau mbok terno muleh
CF
aku isin.. nduwe mantan..
CG
senengane ngetengno muleh kancane

CF
(tengno muleh.. wis ndang terno..)
CG
(untung aku ratau mbok terno muleh)
CF
(aku isin.. nduwe mantan..)
CG
(senengane ngetengno muleh kancane)

(Outro) CFCGC

Chord Gitar Terkait