Menu
Chord Terlalu Bahagia - Dian Anic
Chord Lagu Terlalu Bahagia
Kunci Gitar Terlalu Bahagia
(Intro) AmFGAm
AmFGAm
EGFEAmFE

AmGAm
sun rasa.. wis dadi rabine
GFAm
pasti bakal.. nurut lakine..
Am
nanging.. siji sarat'e
GFAm
padu aja.. kon langsing badane

(Intro) FGAm

AmGAm
yen laki.. ngongkon apa bae..
GFAm
pasti bakal.. ulat geleme..
Am
nanging.. siji sarat'e
GFAm
padu aja.. kon langsing wetenge

AmGAm
sun lagi.. seneng uripe..

(Int.) AmGDmFAm
AmGDmFAm

(Chorus)
Am
terlalu bahagia
G
urip karo sampeyan..
F
mangan sedina ping telu
GAm
masih angger tetep kurang..

(Intro) AmGDmFAm

Am
terlalu bahagia
G
nduwe laki sampeyan..
F
klambi ning njero ning lemari
GAm
laka sing kamot ning badan..

G
yen rabine gering
Am
disangka ora seneng
G
yen rabine langsing
FAm
mbok katan akeh sing demen..

(Intro) EGFEAmFE

AmGAm
yen laki.. ngongkon apa bae..
GFAm
pasti bakal.. ulat geleme..
Am
nanging.. siji sarat'e
GFAm
padu aja.. kon langsing wetenge

AmGAm
sun lagi.. seneng uripe..

(Int.) AmGDmFAm
AmGDmFAm

(Chorus)
Am
terlalu bahagia
G
urip karo sampeyan..
F
mangan sedina ping telu
GAm
masih angger tetep kurang..

(Intro) AmGDmFAm

Am
terlalu bahagia
G
nduwe laki sampeyan..
F
klambi ning njero ning lemari
GAm
laka sing kamot ning badan..

G
yen rabine gering
Am
disangka ora seneng
G
yen rabine langsing
FAm
mbok katan akeh sing demen..

(Intro) EGFEAmFE

AmGAm
sun rasa.. wis dadi rabine
GFAm
pasti bakal.. nurut lakine..
Am
nanging.. siji sarat'e
GFAm
padu aja.. kon langsing badane

(Intro) FGAm

AmGAm
yen laki.. ngongkon apa bae..
GFAm
pasti bakal.. ulat geleme..
Am
nanging.. siji sarat'e
GFAm
padu aja.. kon langsing wetenge

AmGAm
sun lagi.. seneng uripe..





(Intro) FmC#D#Fm
FmC#D#Fm
CD#C#CFmC#C

FmD#Fm
sun rasa.. wis dadi rabine
D#C#Fm
pasti bakal.. nurut lakine..
Fm
nanging.. siji sarat'e
D#C#Fm
padu aja.. kon langsing badane

(Intro) C#D#Fm

FmD#Fm
yen laki.. ngongkon apa bae..
D#C#Fm
pasti bakal.. ulat geleme..
Fm
nanging.. siji sarat'e
D#C#Fm
padu aja.. kon langsing wetenge

FmD#Fm
sun lagi.. seneng uripe..

(Int.) FmD#A#mC#Fm
FmD#A#mC#Fm

(Chorus)
Fm
terlalu bahagia
D#
urip karo sampeyan..
C#
mangan sedina ping telu
D#Fm
masih angger tetep kurang..

(Intro) FmD#A#mC#Fm

Fm
terlalu bahagia
D#
nduwe laki sampeyan..
C#
klambi ning njero ning lemari
D#Fm
laka sing kamot ning badan..

D#
yen rabine gering
Fm
disangka ora seneng
D#
yen rabine langsing
C#Fm
mbok katan akeh sing demen..

(Intro) CD#C#CFmC#C

FmD#Fm
yen laki.. ngongkon apa bae..
D#C#Fm
pasti bakal.. ulat geleme..
Fm
nanging.. siji sarat'e
D#C#Fm
padu aja.. kon langsing wetenge

FmD#Fm
sun lagi.. seneng uripe..

(Int.) FmD#A#mC#Fm
FmD#A#mC#Fm

(Chorus)
Fm
terlalu bahagia
D#
urip karo sampeyan..
C#
mangan sedina ping telu
D#Fm
masih angger tetep kurang..

(Intro) FmD#A#mC#Fm

Fm
terlalu bahagia
D#
nduwe laki sampeyan..
C#
klambi ning njero ning lemari
D#Fm
laka sing kamot ning badan..

D#
yen rabine gering
Fm
disangka ora seneng
D#
yen rabine langsing
C#Fm
mbok katan akeh sing demen..

(Intro) CD#C#CFmC#C

FmD#Fm
sun rasa.. wis dadi rabine
D#C#Fm
pasti bakal.. nurut lakine..
Fm
nanging.. siji sarat'e
D#C#Fm
padu aja.. kon langsing badane

(Intro) C#D#Fm

FmD#Fm
yen laki.. ngongkon apa bae..
D#C#Fm
pasti bakal.. ulat geleme..
Fm
nanging.. siji sarat'e
D#C#Fm
padu aja.. kon langsing wetenge

FmD#Fm
sun lagi.. seneng uripe..

Chord Gitar Terkait