Menu
Chord Terminal Giwangan By NDX A.K.A
Chord Lagu Terminal Giwangan
Kunci Gitar Terminal Giwangan
CC
rasane ora karuan
FC
ning ati loro tenan
DmFG
cinta matiku kau anggep dolanan..
(ji ro, ji ro lu pat)

(Intro) CCFCDmGCG

CFC
biasane jam semene wis ngabari
DmGCG
nanging tekan saiki HPku durung muni
CFC
biasane jedal jedul ning ngarepku
DmG
nanging dino-dino iki
CG
menghilang bagai butiran debu

FGCAm
aku mung koyo terminal nggiwangan
DmF
mung tok nggo sambat
G
tok nggo istirahat

(Chorus)
C
rasane ora karuan
FC
ning ati loro tenan
DmFG
cinta matiku kau anggep dolanan..
C
pengen opo tak turuti
FC
leh ku lembur telung wengi
DmGCG
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

C
lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
FC
ngeteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
DmG
banjur tak kirimi bbm, apa kabar sayang
CG
lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

C
owalah dek, anggepmu aku iki sopo
FC
bojomu dek, aku iki bojomu
DmG
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
CG
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

FGCAm
aku mung koyo terminal nggiwangan
DmF
mung tok nggo sambat
G
tok nggo istirahat

(Chorus)
C
rasane ora karuan
FC
ning ati loro tenan
DmFG
cinta matiku kau anggep dolanan..
C
pengen opo tak turuti
FC
leh ku lembur telung wengi
DmGCG
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

C
rasane ora karuan
FC
ning ati loro tenan
DmFG
cinta matiku kau anggep dolanan..
C
pengen opo tak turuti
FC
leh ku lembur telung wengi
DmGCGC
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni





FF
rasane ora karuan
A#F
ning ati loro tenan
GmA#C
cinta matiku kau anggep dolanan..
(ji ro, ji ro lu pat)

(Intro) FFA#FGmCFC

FA#F
biasane jam semene wis ngabari
GmCFC
nanging tekan saiki HPku durung muni
FA#F
biasane jedal jedul ning ngarepku
GmC
nanging dino-dino iki
FC
menghilang bagai butiran debu

A#CFDm
aku mung koyo terminal nggiwangan
GmA#
mung tok nggo sambat
C
tok nggo istirahat

(Chorus)
F
rasane ora karuan
A#F
ning ati loro tenan
GmA#C
cinta matiku kau anggep dolanan..
F
pengen opo tak turuti
A#F
leh ku lembur telung wengi
GmCFC
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

F
lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
A#F
ngeteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
GmC
banjur tak kirimi bbm, apa kabar sayang
FC
lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

F
owalah dek, anggepmu aku iki sopo
A#F
bojomu dek, aku iki bojomu
GmC
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
FC
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

A#CFDm
aku mung koyo terminal nggiwangan
GmA#
mung tok nggo sambat
C
tok nggo istirahat

(Chorus)
F
rasane ora karuan
A#F
ning ati loro tenan
GmA#C
cinta matiku kau anggep dolanan..
F
pengen opo tak turuti
A#F
leh ku lembur telung wengi
GmCFC
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

F
rasane ora karuan
A#F
ning ati loro tenan
GmA#C
cinta matiku kau anggep dolanan..
F
pengen opo tak turuti
A#F
leh ku lembur telung wengi
GmCFCF
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

Chord Gitar Terkait