Menu
Chord Tibo Mburi (Cover Ndarboy Genk) By GuyonWaton
Chord Lagu Tibo Mburi (Cover Ndarboy Genk)
Kunci Gitar Tibo Mburi (cover Ndarboy Genk)
(Intro) CDFFmC

CD
Aku dewean.. ning dalan prapatan
FFmC
sak wis'e kowe ngajak bubaran..
CD
senajan loro.. nanging kudu tak trimo
FGCC7
mugo wae sing apik nggo kowe..

FGEmAm
Sak tenane atiku durung iso nerimo
DmGCC7
kowe gandeng karo uwong liyo..
FGEmAm
kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
BbG
sing penting kowe bahagia aku gampang..

(Chorus)
CDmEAm
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
FCDmG
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
CDmEAm
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
FCDmGC
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(Interlude) CDFFm
CDFG

CD
Mlaku nem wulan.. aku iseh dewean
FFmC
krungu kabar kowe arep tunangan
CD
senadyan loro nanging kudu tak trimo
FGC
mugo wae sing apik nggo kowe..

FGEmAm
Sak tenane atiku durung iso nerimo
DmGC
kowe.. gandeng karo uwong liyo..
FGEmAm
kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
BbG
sing penting kowe bahagia aku gampang..

(Chorus)
CDmEAm
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
FCDmG
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
CDmEAm
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
FCDmGC
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

AmEmFC
Aku ngerti kowe.. ora gampang
DmGC
kadung suwe dewe bebarengan..
AmEmFC
nanging Gusti nduwe dalan liyo..
DmEm
kowe kudu lilo..
DmGCG
kowe kudu nrimo lan legowo..

(Chorus)
CDmEAm
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
FCDmG
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
CDmEAm
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
FCDmGCG
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi..

CDmEAm
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
FCDmG
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
CDmEAm
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
FCDmGC
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi..

FEmAm
mergo gelo lan kuciwo
DmGCGC
tibone ning mburi..





(Intro) ABDDmA

AB
Aku dewean.. ning dalan prapatan
DDmA
sak wis'e kowe ngajak bubaran..
AB
senajan loro.. nanging kudu tak trimo
DEAA7
mugo wae sing apik nggo kowe..

DEC#mF#m
Sak tenane atiku durung iso nerimo
BmEAA7
kowe gandeng karo uwong liyo..
DEC#mF#m
kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
GE
sing penting kowe bahagia aku gampang..

(Chorus)
ABmC#F#m
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
DABmE
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
ABmC#F#m
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
DABmEA
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(Interlude) ABDDm
ABDE

AB
Mlaku nem wulan.. aku iseh dewean
DDmA
krungu kabar kowe arep tunangan
AB
senadyan loro nanging kudu tak trimo
DEA
mugo wae sing apik nggo kowe..

DEC#mF#m
Sak tenane atiku durung iso nerimo
BmEA
kowe.. gandeng karo uwong liyo..
DEC#mF#m
kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
GE
sing penting kowe bahagia aku gampang..

(Chorus)
ABmC#F#m
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
DABmE
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
ABmC#F#m
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
DABmEA
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

F#mC#mDA
Aku ngerti kowe.. ora gampang
BmEA
kadung suwe dewe bebarengan..
F#mC#mDA
nanging Gusti nduwe dalan liyo..
BmC#m
kowe kudu lilo..
BmEAE
kowe kudu nrimo lan legowo..

(Chorus)
ABmC#F#m
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
DABmE
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
ABmC#F#m
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
DABmEAE
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi..

ABmC#F#m
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
DABmE
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
ABmC#F#m
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
DABmEA
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi..

DC#mF#m
mergo gelo lan kuciwo
BmEAEA
tibone ning mburi..

Chord Gitar Terkait