Menu
Chord Tjai Kopi By Lilis Surjani
Chord Lagu Tjai Kopi
Kunci Gitar Tjai Kopi
(Intro) AD

DA
Hayu teteh urang lumpat
AD
Aya ja jaka rek megat
DA
Kulat kelet siga monyet
AD
Abdi mah inggis kapelet

(Chorus)
DA
Cai cai kopi kopi
AD
Peupeuriheun dileet moal
DA
Calik calik sareng abdi
AD
Peupeuriheun pacaket moal

DA
Ituh ituh ilih ilih
AD
Kasep ka sebet pirigih
DA
Kakarek anyar pinanggih
AD
Tos wantun ngajakeun linggih

(Chorus)
DA
Ulah wakah haseum budi
AD
Da abdi mah jalmi nu suci
DA
Mang lebarkeun ku geulisna
ADA
Sedihan taya hampura..

(Interlude) DAAD
DAAD

DA
Ituh ituh ilih ilih
AD
Kasep ka sebet pirigih
DA
Kakarek anyar pinanggih
AD
Tos wantun ngajakeun linggih

(Chorus)
DA
Ulah wakah haseum budi
AD
Da abdi mah jalmi nu suci
DA
Mang lebarkeun ku geulisna
AD
Sedihan taya hampura..

Chord Gitar Terkait