Menu
Chord Tjangkurileung By Jules
Chord Lagu Tjangkurileung
Kunci Gitar Tjangkurileung
(Intro) CGDGCGD

C
Tjangkurileung (Tjangkurileung)
C
Tjangkurileung (Tjangkurileung)
FG
Dina dahan ngarangrangan
C
Abdi nineung (Abdi nineung)
C
Abdi nineung (Abdi nineung)
FGC
Tisasareng rerencangan

CF
Tilas sareng sasakola
GC
kiwari kantun waasna
CF
Tilas sareng sasakola
GC
kiwari kantun waasna

(Interlude) CC.. C7
CFCC.. C7
CFC

C
Tjangkurileung (Tjangkurileung)
C
Tjangkurileung (Tjangkurileung)
FG
eunteup dina dahan coklat
C
Abdi nineung (Abdi nineung)
C
Abdi nineung (Abdi nineung)
FG (C)
dikantun ku sobat sobat

(Outro) CGDGCGCC

Chord Gitar Terkait