Menu
Chord Tjing Naon Ngarana By Nada Kentjana
Chord Lagu Tjing Naon Ngarana
Kunci Gitar Tjing Naon Ngarana
(Intro) DGD

G
Budak leutik bisa ngapung..
D
babaku ngapungna peuting..
A
ngalayang ka kalayangan..
Bm
maling anu amis amis..
G
sarupaning bungbuahan..
AD
naon bae nu ka pangih

(Chorus)
G
Ari beurang ngagarantung..
DA
pinuh dina dahan kai.. disada kokoreakan
Bm
cing hempek kumaneh pikir..
G
nukitu naon ngarana ?
AD
Lolong lamun teu ka pangih

(Interlude) GDABmGAD

(Chorus)
G
Ari beurang ngagarantung..
DA
pinuh dina dahan kai.. disada kokoreakan
Bm
cing hempek kumaneh pikir..
G
nukitu naon ngarana ?
ADGD
Lolong lamun teu ka pangih

Chord Gitar Terkait