Menu
Chord Tombo Loro - Anggun Pramudita
Chord Lagu Tombo Loro
Kunci Gitar Tombo Loro
AmF
sing ono maning
GC
hang sun roso yo mung loro..
DmAm
perih.. ring ati
FE
sing kuat sun bebani
Am
sing ono tah
FGC
paran hang biso ngilangeno
DmAm
nong endi sun goleti
FE
tombo.. lorone ati..

(Intro) FGAm..
FGE..

AmG
mili.. banyu moto iki..
DmAm
temetes ring rino lan wengi
AmG
enget.. riko hang sun kiro..
DmAm
sing bakale maruh ati..

Dm
padahal welas iki
Am
putih tulus lan suci
EAmAm -FAm
apuwo riko sing ngeregani..

(Chorus)
AmF
sing ono maning
GC
hang sun roso yo mung loro..
DmAm
perih.. ring ati
FE
sing kuat sun bebani
Am
sing ono tah
FGC
paran hang biso ngilangeno
DmAm
nong endi sun goleti
FE
tombo.. lorone ati..

AmF
sing ono maning
GC
hang sun roso yo mung loro..
DmAm
perih.. ring ati
FE
sing kuat sun bebani
Am
sing ono tah
FGC
paran hang biso ngilangeno
DmAm
nong endi sun goleti
FE
tombo.. lorone ati..

(Int.) AmDmGEAm
AmDmGEAm

(Chorus)
AmF
sing ono maning
GC
hang sun roso yo mung loro..
DmAm
perih.. ring ati
FE
sing kuat sun bebani
Am
sing ono tah
FGC
paran hang biso ngilangeno
DmAm
nong endi sun goleti
FE
tombo.. lorone ati..

AmF
sing ono maning
GC
hang sun roso yo mung loro..
DmAm
perih.. ring ati
FE
sing kuat sun bebani
Am
sing ono tah
FGC
paran hang biso ngilangeno
DmAm
nong endi sun goleti
FE
tombo.. lorone ati..

(Outro) FGAm

Chord Gitar Terkait