Menu
Chord Tresnaku Lurus - Napek
Chord Lagu Tresnaku Lurus
Kunci Gitar Tresnaku Lurus

(Intro) DABmGA..

DA
liwat angin wengi
BmBEm
tak titipke roso.. kangen ati iki
DEmA
dinggo kowe.. sing tak sayangi..

DA
senajan ra tekan..
BmBEm
aku yakin kamu.. pasti merasakan
DEmA
rasa ini.. begitu dalam..

F#mBm -BmAG
aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
GmA
susah seneng bareng karo aku..

(Chorus)
DA
tresnaku wutoh dinggo kowe
Bm
setiaku lurus raono menggoke
G
atiku mantep karo kowe
AD
kowe sing ayu dewe
A
awan bengi kerjo tak tekuni
Bm
akeh sitik duit tak celengi
G
mugo mugo wae tahun iki
AD
sliramu tak rabeni..

DA
rasane wong kangen
BmB
turu angen merem..
Em
ngopo ngopo memeng
DEmA
aku malah koyo wong gendeng

F#mBm -BmAG
aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
GmA
susah seneng bareng karo aku..

(Int.) DABmGAD
DABmGAD -A

F#mBm -BmAG
aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
GmA
susah seneng bareng karo aku..

(Chorus)
DA
tresnaku wutoh dinggo kowe
Bm
setiaku lurus raono menggoke
G
atiku mantep karo kowe
AD
kowe sing ayu dewe
A
awan bengi kerjo tak tekuni
Bm
akeh sitik duit tak celengi
G
mugo mugo wae tahun iki
ADA
sliramu tak rabeni..

DA
tresnaku wutoh dinggo kowe..
Bm
(setiaku lurus raono menggoke)
G
atiku mantep karo kowe..
AD
(kowe sing ayu dewe)
A
awan bengi kerjo tak tekuni..
Bm
(akeh sitik duit tak celengi)
G
mugo mugo wae tahun iki..
ADAD
(sliramu tak rabeni..)

Chord Gitar Terkait