Menu

Chord Buku Harian

Chord Tresnane Wong Kere By Buku Harian
Chord Lagu Tresnane Wong Kere
Kunci Gitar Tresnane Wong Kere
Loading...
(Intro) AmEmFC
AmEmFG
CGAmEmFCG

CG
kowe sing ono kadohan,
AmEm
kangenku ora karuan
FC
saben dino tansah kelingan,
DmG
sliramu ngebaki pikiran

CG
kelingan jaman semono
AmEm
mlaku bergandengan tangan
FC
mugo wae kowe isih setyo
DmGC
senajan aku wong dalan..

AmEm
jare uripku ora karuan
FC
golek pangan turut dalan (yo wes ben)
AmEm
nanging ku ra pernah gawe loro
FG
opo maneh nyusahke wong liyo..

(Chorus)
CG
sing tak jaluk kowe tetep setyo, dek
AmEm
ojo ngasi pindah ati liyo..
FC
aku ning kene tresno karo kowe
DmG
senadyan aku iki isih kere

CG
mana mungkin aku medot tresno, mas
AmEm
ati iki tulus kanggo kowe
FC
ora bakal aku mindah ati liyo
DmGC
nadyan kowe saiki isih kere

CG
kowe ning kono ojo pindah ati liyo
AmEm
sabaro yo sabaro aku mesti bakal teko
FC
kowe telpon aku jare kowe rindu aku
Dm
tunggu tunggu aku
G
ku kan temui dirimu.. dirimu..

CG
kowe sing tenang, ojo digawe meriang
AmEm
di sini ku berjuang demi kebahagiaan
FC
walau kata orang aku yo gur uwong dalan
DmGC
tapi aku nang kono bertahan dan berjuang

(Interlude) CGAmEmFCDmG
CGAmEmFCDmGC

AmEm
jare uripku ora karuan
FC
golek pangan turut dalan (yo wes ben)
AmEm
nanging ku ra pernah gawe loro
FG
opo meneh nyusahke wong liyo..

(Chorus)
CG
sing tak jaluk kowe tetep setyo, dek
AmEm
ojo ngasi pindah ati liyo..
FC
aku ning kene tresno karo kowe
DmG
senadyan aku iki isih kere

CG
mana mungkin aku medot tresno, mas
AmEm
ati iki tulus kanggo kowe
FC
ora bakal aku mindah ati liyo
DmG
nadyan kowe saiki isih kere

CG
sing tak jaluk kowe tetep setyo, dek
AmEm
ojo ngasi pindah ati liyo..
FC
aku ning kene tresno karo kowe
DmG
senadyan aku iki isih kere

CG
mana mungkin aku medot tresno, mas
AmEm
ati iki tulus kanggo kowe
FC
ora bakal aku mindah ati liyo
DmGG
nadyan kowe saiki isih kere

CG
kowe sing tenang, ojo digawe meriang
AmEm
di sini ku berjuang demi kebahagiaan
FC
walau kata orang aku yo gur uwong dalan
DmGC
tapi aku nang kono bertahan dan berjuang

(Outro) CGAmEmFCG
C





(Intro) F#mC#mDA
F#mC#mDE
AEF#mC#mDAE

AE
kowe sing ono kadohan,
F#mC#m
kangenku ora karuan
DA
saben dino tansah kelingan,
BmE
sliramu ngebaki pikiran

AE
kelingan jaman semono
F#mC#m
mlaku bergandengan tangan
DA
mugo wae kowe isih setyo
BmEA
senajan aku wong dalan..

F#mC#m
jare uripku ora karuan
DA
golek pangan turut dalan (yo wes ben)
F#mC#m
nanging ku ra pernah gawe loro
DE
opo maneh nyusahke wong liyo..

(Chorus)
AE
sing tak jaluk kowe tetep setyo, dek
F#mC#m
ojo ngasi pindah ati liyo..
DA
aku ning kene tresno karo kowe
BmE
senadyan aku iki isih kere

AE
mana mungkin aku medot tresno, mas
F#mC#m
ati iki tulus kanggo kowe
DA
ora bakal aku mindah ati liyo
BmEA
nadyan kowe saiki isih kere

AE
kowe ning kono ojo pindah ati liyo
F#mC#m
sabaro yo sabaro aku mesti bakal teko
DA
kowe telpon aku jare kowe rindu aku
Bm
tunggu tunggu aku
E
ku kan temui dirimu.. dirimu..

AE
kowe sing tenang, ojo digawe meriang
F#mC#m
di sini ku berjuang demi kebahagiaan
DA
walau kata orang aku yo gur uwong dalan
BmEA
tapi aku nang kono bertahan dan berjuang

(Interlude) AEF#mC#mDABmE
AEF#mC#mDABmEA

F#mC#m
jare uripku ora karuan
DA
golek pangan turut dalan (yo wes ben)
F#mC#m
nanging ku ra pernah gawe loro
DE
opo meneh nyusahke wong liyo..

(Chorus)
AE
sing tak jaluk kowe tetep setyo, dek
F#mC#m
ojo ngasi pindah ati liyo..
DA
aku ning kene tresno karo kowe
BmE
senadyan aku iki isih kere

AE
mana mungkin aku medot tresno, mas
F#mC#m
ati iki tulus kanggo kowe
DA
ora bakal aku mindah ati liyo
BmE
nadyan kowe saiki isih kere

AE
sing tak jaluk kowe tetep setyo, dek
F#mC#m
ojo ngasi pindah ati liyo..
DA
aku ning kene tresno karo kowe
BmE
senadyan aku iki isih kere

AE
mana mungkin aku medot tresno, mas
F#mC#m
ati iki tulus kanggo kowe
DA
ora bakal aku mindah ati liyo
BmEE
nadyan kowe saiki isih kere

AE
kowe sing tenang, ojo digawe meriang
F#mC#m
di sini ku berjuang demi kebahagiaan
DA
walau kata orang aku yo gur uwong dalan
BmEA
tapi aku nang kono bertahan dan berjuang

(Outro) AEF#mC#mDAE
A

Chord Gitar Terkait