Menu
Chord Tresno Dolanan - Derradru
Chord Lagu Tresno Dolanan
Kunci Gitar Tresno Dolanan
Capo di fret 2

(Intro) CCsus4C

Dm
kebacut loro..
G
lakumu sing nggawe gelo..
EmAm
ra sembodo.. lehmu janji koyo ngono..
Dm
ra bakal nglungani..
G
bakal tetep dadi siji
C
nanging opo bukti..

Dm
ben dadi sinau..
G
ra perlu dipiker jeru..
EmAm
lelakonmu.. sing nggawe atiku tatu..
DmG
maturnuwun Gusti.. wis diparingi ati
C
sing sekuat iki..

(Chorus)
F
yen cerito wingi..
G
dadi sinau ning ati..
Em
wis tak ikhlasno..
Am
anggonmu leh nglarani..
Dm
mugo dadi apik'e..
G
rasah jeru leh ngrasakke
C
ning njobo akeh gantine..

FG
senadyan lungamu.. tanpo alesan..
EmAm
ra nggagas aku.. leh ngulon ngetan..
Dm
opo pancen wis nasibku
G
sing kudu nandang kelaran
CCsus4C
amergo tresno dolanan..

(Int.) FGCCsus4C..

Dm
ben dadi sinau..
G
ra perlu dipiker jeru..
EmAm
lelakonmu.. sing nggawe atiku tatu..
DmG
maturnuwun Gusti.. wis diparingi ati
C
sing sekuat iki..

(Chorus)
F
yen cerito wingi..
G
dadi sinau ning ati..
Em
wis tak ikhlasno..
Am
anggonmu leh nglarani..
Dm
mugo dadi apik'e..
G
rasah jeru leh ngrasakke
C
ning njobo akeh gantine..

FG
senadyan lungamu.. tanpo alesan..
EmAm
ra nggagas aku.. leh ngulon ngetan..
Dm
opo pancen wis nasibku
G
sing kudu nandang kelaran
C
amergo tresno dolanan..

Dm
opo pancen wis nasibku
G
sing kudu nandang kelaran
CCsus4C
amergo tresno dolanan..





(Intro) DDsus4D

Em
kebacut loro..
A
lakumu sing nggawe gelo..
F#mBm
ra sembodo.. lehmu janji koyo ngono..
Em
ra bakal nglungani..
A
bakal tetep dadi siji
D
nanging opo bukti..

Em
ben dadi sinau..
A
ra perlu dipiker jeru..
F#mBm
lelakonmu.. sing nggawe atiku tatu..
EmA
maturnuwun Gusti.. wis diparingi ati
D
sing sekuat iki..

(Chorus)
G
yen cerito wingi..
A
dadi sinau ning ati..
F#m
wis tak ikhlasno..
Bm
anggonmu leh nglarani..
Em
mugo dadi apik'e..
A
rasah jeru leh ngrasakke
D
ning njobo akeh gantine..

GA
senadyan lungamu.. tanpo alesan..
F#mBm
ra nggagas aku.. leh ngulon ngetan..
Em
opo pancen wis nasibku
A
sing kudu nandang kelaran
DDsus4D
amergo tresno dolanan..

(Int.) GADDsus4D..

Em
ben dadi sinau..
A
ra perlu dipiker jeru..
F#mBm
lelakonmu.. sing nggawe atiku tatu..
EmA
maturnuwun Gusti.. wis diparingi ati
D
sing sekuat iki..

(Chorus)
G
yen cerito wingi..
A
dadi sinau ning ati..
F#m
wis tak ikhlasno..
Bm
anggonmu leh nglarani..
Em
mugo dadi apik'e..
A
rasah jeru leh ngrasakke
D
ning njobo akeh gantine..

GA
senadyan lungamu.. tanpo alesan..
F#mBm
ra nggagas aku.. leh ngulon ngetan..
Em
opo pancen wis nasibku
A
sing kudu nandang kelaran
D
amergo tresno dolanan..

Em
opo pancen wis nasibku
A
sing kudu nandang kelaran
DDsus4D
amergo tresno dolanan..

Chord Gitar Terkait