Menu
Chord Tresno Sepisan (Angel Laline) - Didi Kempot
Chord Lagu Tresno Sepisan (Angel Laline)
Kunci Gitar Tresno Sepisan (angel Laline)
Capo di fret 3

(Intro) AmFDmAm
DmAmEAmE

Am
tresno sing sepisan
E
nglaleake ora gampang
Dm
jroning ati seprene
Am
tansah kelingan..

E
yo mung kowe..
Am
yo mung kowe..
Dm
ra ono wong liyo,
EAmE
ra ono liyane..

Am
tekane saiki
E
ngantiyo tekaning pati
DmAm
rasa tresnaku ora biso diganti..

E
yo mung kowe..
Am
yo mung kowe..
Dm
ra ono wong liyo,
EAm
ra ono liyane..

(Intro) DmAmFEAm
DmAmFEAm

(Chorus)
Dm
mung aku lan kowe
Am
sing ngerti lan sing ngrasake
E
seneng susah wong loro
AmFEAm
nalika kae..

Dm
mung aku lan kowe
Am
sing sumpah naliko kae
E
nganti seprene ning ati
AmE
angel lali..ne..

Am
tresno sing sepisan
E
nglaleake ora gampang
Dm
jroning ati seprene
Am
tansah kelingan..

E
yo mung kowe..
Am
yo mung kowe..
Dm
ra ono wong liyo,
EAm
ra ono liyane..

(Intro) DmAmFEAm
DmAmFEAm

(Chorus)
Dm
mung aku lan kowe
Am
sing ngerti lan sing ngrasake
E
seneng susah wong loro
AmFEAm
nalika kae..

Dm
mung aku lan kowe
Am
sing sumpah naliko kae
E
nganti seprene ning ati
AmE
angel lali..ne..

Am
tekane saiki
E
ngantiyo tekaning pati
DmAm
rasa tresnaku ora biso diganti..

E
yo mung kowe..
Am
yo mung kowe..
Dm
ra ono wong liyo,
EAm
ra ono liyane..





(Intro) CmG#FmCm
FmCmGCmG

Cm
tresno sing sepisan
G
nglaleake ora gampang
Fm
jroning ati seprene
Cm
tansah kelingan..

G
yo mung kowe..
Cm
yo mung kowe..
Fm
ra ono wong liyo,
GCmG
ra ono liyane..

Cm
tekane saiki
G
ngantiyo tekaning pati
FmCm
rasa tresnaku ora biso diganti..

G
yo mung kowe..
Cm
yo mung kowe..
Fm
ra ono wong liyo,
GCm
ra ono liyane..

(Intro) FmCmG#GCm
FmCmG#GCm

(Chorus)
Fm
mung aku lan kowe
Cm
sing ngerti lan sing ngrasake
G
seneng susah wong loro
CmG#GCm
nalika kae..

Fm
mung aku lan kowe
Cm
sing sumpah naliko kae
G
nganti seprene ning ati
CmG
angel lali..ne..

Cm
tresno sing sepisan
G
nglaleake ora gampang
Fm
jroning ati seprene
Cm
tansah kelingan..

G
yo mung kowe..
Cm
yo mung kowe..
Fm
ra ono wong liyo,
GCm
ra ono liyane..

(Intro) FmCmG#GCm
FmCmG#GCm

(Chorus)
Fm
mung aku lan kowe
Cm
sing ngerti lan sing ngrasake
G
seneng susah wong loro
CmG#GCm
nalika kae..

Fm
mung aku lan kowe
Cm
sing sumpah naliko kae
G
nganti seprene ning ati
CmG
angel lali..ne..

Cm
tekane saiki
G
ngantiyo tekaning pati
FmCm
rasa tresnaku ora biso diganti..

G
yo mung kowe..
Cm
yo mung kowe..
Fm
ra ono wong liyo,
GCm
ra ono liyane..

Chord Gitar Terkait