Menu
Chord Tugel (Acoustic Version) - Anggun Pramudita
Chord Lagu Tugel (Acoustic Version)
Kunci Gitar Tugel (acoustic Version)
(Intro) AmGDmE

Am
esem lan tangis
G
sandiworo hang sun katono
Dm
batin sun loro tambah keroso
Am
soyo suwi sun kesekso..
EAm
nugele ati.. isun tibo tangi
GEmAm
nutup cerito hang wis keganti..

(Intro) FGEAmE..

Am
kariyo tego..
AmG
riko ngadoh tanpo alesan sing pasti..
DmAmE
paribasane.. koyo kacang lali kulite..
Am
sun koyo kembang..
AmG
hang alum sing tau disirami..
Dm
sun cubo mekar..
EAm
kadung gugur teko gagange..

(Intro) FGEAmE..

Am
esem lan tangis
G
sandiworo hang sun katono
Dm
batin sun loro tambah keroso
Am
soyo suwi sun kesekso..
EAm
nugele ati.. isun tibo tangi
GEmAm
nutup cerito hang wis keganti..

(Intro) FGEAmE..

Am
kariyo tego..
AmG
riko ngadoh tanpo alesan sing pasti
DmAmE
paribasane.. koyo kacang lali kulite..
Am
sun koyo kembang..
AmG
hang alum sing tau disirami..
Dm
sun cubo mekar..
EAm
kadung gugur teko gagange..

(Outro) FGEAm..





(Intro) GmFCmD

Gm
esem lan tangis
F
sandiworo hang sun katono
Cm
batin sun loro tambah keroso
Gm
soyo suwi sun kesekso..
DGm
nugele ati.. isun tibo tangi
FDmGm
nutup cerito hang wis keganti..

(Intro) D#FDGmD..

Gm
kariyo tego..
GmF
riko ngadoh tanpo alesan sing pasti..
CmGmD
paribasane.. koyo kacang lali kulite..
Gm
sun koyo kembang..
GmF
hang alum sing tau disirami..
Cm
sun cubo mekar..
DGm
kadung gugur teko gagange..

(Intro) D#FDGmD..

Gm
esem lan tangis
F
sandiworo hang sun katono
Cm
batin sun loro tambah keroso
Gm
soyo suwi sun kesekso..
DGm
nugele ati.. isun tibo tangi
FDmGm
nutup cerito hang wis keganti..

(Intro) D#FDGmD..

Gm
kariyo tego..
GmF
riko ngadoh tanpo alesan sing pasti
CmGmD
paribasane.. koyo kacang lali kulite..
Gm
sun koyo kembang..
GmF
hang alum sing tau disirami..
Cm
sun cubo mekar..
DGm
kadung gugur teko gagange..

(Outro) D#FDGm..

Chord Gitar Terkait