Menu
Chord Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe) By Happy Asmara
Chord Lagu Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe)
Kunci Gitar Tutik Konde (tukang Tikung Konco Dewe)
Capo di fret 2

(Intro) C

CDm
kowe pancen ayu tenan..
G
nganti akeh lanangan
C
sing podo kedanan
CDm
nanging bingungku saiki ora karuan..
GC
mergo pacarku mbok pangan sisan..

CDm
awit biyen nganti saiki
G
awakmu wes tak anggep
C
sahabat yang sejati
C
nanging ning mburiku
Dm
kowe kok ngelarakake..
GC
tibake kowe kuwi tutik konde..

CDm
kowe pancen tutik konde..
GC
tukang tikung konco dewe..
CDm
getunku biyen tak kenalke
GC
dasar kowe pancen tutik konde..

(Intro) C

CDm
tak akoni pancen kowe ayu tenan
nganti akeh lanangan sing podo kedanan
G
nanging bingungku saiki ora karuan
CC
mergo pacarku wis mbok pangan sisan

C
awit biyen nganti saiki
Dm
awakmu wes tak anggep
sahabat yang sejati
G
nanging ning mburiku
kowe kok ngelarakake
CC
tibake kowe kuwi tutik konde

CDm
kowe pancen tutik konde..
GC
tukang tikung konco dewe..
CDm
getunku biyen tak kenalke
GC
dasar kowe pancen tutik konde..

(Interlude) C
DmGC..
DmGC..

CDm
kowe pancen ayu tenan..
G
nganti akeh lanangan
C
sing podo kedanan
CDm
nanging bingungku saiki ora karuan..
GC
mergo pacarku mbok pangan sisan..

CDm
awit biyen nganti saiki
G
awakmu wes tak anggep
C
sahabat yang sejati
C
nanging ning mburiku
Dm
kowe kok ngelarakake..
GC
tibake kowe kuwi tutik konde..

CDm
kowe pancen tutik konde..
GC
tukang tikung konco dewe..
CDm
getunku biyen tak kenalke
GC
dasar kowe pancen tutik konde..

CDm
kowe pancen tutik konde..
GC
tukang tikung konco dewe..
CDm
getunku biyen tak kenalke
GC
dasar kowe pancen tutik konde..





(Intro) E

EF#m
kowe pancen ayu tenan..
B
nganti akeh lanangan
E
sing podo kedanan
EF#m
nanging bingungku saiki ora karuan..
BE
mergo pacarku mbok pangan sisan..

EF#m
awit biyen nganti saiki
B
awakmu wes tak anggep
E
sahabat yang sejati
E
nanging ning mburiku
F#m
kowe kok ngelarakake..
BE
tibake kowe kuwi tutik konde..

EF#m
kowe pancen tutik konde..
BE
tukang tikung konco dewe..
EF#m
getunku biyen tak kenalke
BE
dasar kowe pancen tutik konde..

(Intro) E

EF#m
tak akoni pancen kowe ayu tenan
nganti akeh lanangan sing podo kedanan
B
nanging bingungku saiki ora karuan
EE
mergo pacarku wis mbok pangan sisan

E
awit biyen nganti saiki
F#m
awakmu wes tak anggep
sahabat yang sejati
B
nanging ning mburiku
kowe kok ngelarakake
EE
tibake kowe kuwi tutik konde

EF#m
kowe pancen tutik konde..
BE
tukang tikung konco dewe..
EF#m
getunku biyen tak kenalke
BE
dasar kowe pancen tutik konde..

(Interlude) E
F#mBE..
F#mBE..

EF#m
kowe pancen ayu tenan..
B
nganti akeh lanangan
E
sing podo kedanan
EF#m
nanging bingungku saiki ora karuan..
BE
mergo pacarku mbok pangan sisan..

EF#m
awit biyen nganti saiki
B
awakmu wes tak anggep
E
sahabat yang sejati
E
nanging ning mburiku
F#m
kowe kok ngelarakake..
BE
tibake kowe kuwi tutik konde..

EF#m
kowe pancen tutik konde..
BE
tukang tikung konco dewe..
EF#m
getunku biyen tak kenalke
BE
dasar kowe pancen tutik konde..

EF#m
kowe pancen tutik konde..
BE
tukang tikung konco dewe..
EF#m
getunku biyen tak kenalke
BE
dasar kowe pancen tutik konde..

Chord Gitar Terkait