Menu

Chord Pendhoza

Chord Ulat Peteng By Pendhoza
Chord Lagu Ulat Peteng
Kunci Gitar Ulat Peteng
Capo di fret 1

(Intro) GDCDG

G
ayo ngguyu sing sumringah
D
ojo gawe atimu susah
CGD
jelasno to karepmu ojo mecucu..
G
ora tau iso ngguyu
D
opo meneh mesem ro aku
C
ulat peteng sak bendina
GD
kui sing tak tompo..

G
saben dolan karo koe
D
stelmu rupo mbesengut
CDG
opo duwe masalah ning ngomah
G
tak takoni ra dijawab
D
di guyoni malah nesu
CDG
opo pancen genah due masalah..

CG
ojo ngaca rupamu ning banyu butheg
CD
ben rumangsa sliramu mung gawe bunek..

(Chorus)
G
ayo ngguyu sing sumringah
D
ojo gawe atimu susah
CGD
jelasno to karepmu ojo mecucu..
G
ora tau iso ngguyu
D
opo meneh mesem ro aku
C
ulat peteng sak bendina
GD
kui sing tak tompo..

G
koe kok mbingungke aku
G
gawe aku serba keliru
D
opo aku due salah
D
omongo ora masalah
C
yen kui mung mergo luwe
D
ayo koe tak jajakke
G
ameh njaluk opo wae
G
yo wis mesti tak tukokke

(Interlude) GDCDG

G
saiki piye karepe
D
tak manut koe dalane
C
supaya iso bareng-bareng
GD
sak lawase..
G
yen koe ngene (aku yo melu ngene)
D
yen koe ngono (aku yo melu ngono)
CDG
sing penting tentrem adem ayem uripe..

(Chorus)
G
ayo ngguyu sing sumringah
D
ojo gawe atimu susah
CGD
jelasno to karepmu ojo mecucu..
G
ora tau iso ngguyu
D
opo meneh mesem ro aku
C
ulat peteng sak bendina
GD
kui sing tak tompo..

G
ayo ngguyu sing sumringah
D
ojo gawe atimu susah
CGD
jelasno to karepmu ojo mecucu..
G
ora tau iso ngguyu
D
opo meneh mesem ro aku
C
ulat peteng sak bendina
GD
kui sing tak tompo..
G
sing tak tompo..

Chord Gitar Terkait