Menu
Chord Undangan Rabi By NDX A.K.A
Chord Lagu Undangan Rabi
Kunci Gitar Undangan Rabi
(Intro) CGF
CGF

CGF
aku seh kelingan kowe ngucap janji
AmGCG
janji ora bakal ninggal aku..
EmDm
gedene roso sayangmu ra tego nglarani
FGAm -G
tetep setia tekane mati..

CGF
pantai indrayanti seng tau nyekseni
AmGCG
pahit manise cerito tresno iki
EmDm
limang tahun wes suwene aku njogo ati
FGAm
tapi kowe tego ninggal aku rabi..

(Chorus)
-GCGAmEm
saiki kowe lungo ninggali kenangan
FG
saiki kowe teko ngenei undangan
CG -EmAmG
sumpah wani mati jane isih sayang
FDmG
atiku loro tenan nyawang kowe
Am
neng pelaminan..

CGF
aku seh kelingan kowe ngucap janji
AmGCG
janji ora bakal ninggal aku..
EmDm
gedene roso sayangmu ra tego nglarani
FGAm -G
tetep setia tekane mati..

CGF
pantai indrayanti seng tau nyekseni
AmGCG
pahit manise cerito tresno iki
EmDm
limang tahun wes suwene aku njogo ati
FGAm
tapi kowe tego ninggal aku rabi..

(Chorus)
-GCGAmEm
saiki kowe lungo ninggali kenangan
FG
saiki kowe teko ngenei undangan
CGAmG
sumpah wani mati jane isih sayang
FG
atiku loro tenan nyawang kowe
Dm
neng pelaminan..

(Interlude) CBmE

F
duh dek aku ra nyongko
Em
tresno seng wes tak cobo
Em
saiki tinggal crito
Dm
bubar mergo wong liyo
DmC
opo ora kelingan pas jaman semono
C
susah seneng janji
F
tresno nganti tekan tuo
Em
jane aku isih sayang wani sumpah mati
Dm
aku bakal tetep selalu setia ngenteni
G
ibarate awak otot kawat balung wesi
(C)
atiku wes ra kuat mergo ditinggal rabi

CAmEm
mas pangapurane aku ninggal kowe
FG
mergo tresno iki ora direstoni
CG -EmAmG
jembarno atimu lilakno lungaku
FDmG
ngertenono aku kabeh iki
CG
mergo wong tuaku..

(Chorus)
CGAmEm
saiki kowe lungo ninggali kenangan
FG
saiki kowe teko ngenei undangan
CG -EmAmG
sumpah wani mati jane isih sayang
FDmG
atiku loro tenan nyawang kowe
CG
neng pelaminan.. oaoe..

CGAmEm
saiki kowe lungo ninggali kenangan
FG
saiki kowe teko ngenei undangan
CG -EmAmG
sumpah wani mati jane isih sayang
FDmG
atiku loro tenan nyawang kowe
AmG
neng pelaminan..
FGAmG
hooo.. neng pelaminan..
FGAm
undangan rabimu wes tak tompo..





(Intro) A#FD#
A#FD#

A#FD#
aku seh kelingan kowe ngucap janji
GmFA#F
janji ora bakal ninggal aku..
DmCm
gedene roso sayangmu ra tego nglarani
D#FGm -F
tetep setia tekane mati..

A#FD#
pantai indrayanti seng tau nyekseni
GmFA#F
pahit manise cerito tresno iki
DmCm
limang tahun wes suwene aku njogo ati
D#FGm
tapi kowe tego ninggal aku rabi..

(Chorus)
-FA#FGmDm
saiki kowe lungo ninggali kenangan
D#F
saiki kowe teko ngenei undangan
A#F -DmGmF
sumpah wani mati jane isih sayang
D#CmF
atiku loro tenan nyawang kowe
Gm
neng pelaminan..

A#FD#
aku seh kelingan kowe ngucap janji
GmFA#F
janji ora bakal ninggal aku..
DmCm
gedene roso sayangmu ra tego nglarani
D#FGm -F
tetep setia tekane mati..

A#FD#
pantai indrayanti seng tau nyekseni
GmFA#F
pahit manise cerito tresno iki
DmCm
limang tahun wes suwene aku njogo ati
D#FGm
tapi kowe tego ninggal aku rabi..

(Chorus)
-FA#FGmDm
saiki kowe lungo ninggali kenangan
D#F
saiki kowe teko ngenei undangan
A#FGmF
sumpah wani mati jane isih sayang
D#F
atiku loro tenan nyawang kowe
Cm
neng pelaminan..

(Interlude) A#AmD

D#
duh dek aku ra nyongko
Dm
tresno seng wes tak cobo
Dm
saiki tinggal crito
Cm
bubar mergo wong liyo
CmA#
opo ora kelingan pas jaman semono
A#
susah seneng janji
D#
tresno nganti tekan tuo
Dm
jane aku isih sayang wani sumpah mati
Cm
aku bakal tetep selalu setia ngenteni
F
ibarate awak otot kawat balung wesi
(A#)
atiku wes ra kuat mergo ditinggal rabi

A#GmDm
mas pangapurane aku ninggal kowe
D#F
mergo tresno iki ora direstoni
A#F -DmGmF
jembarno atimu lilakno lungaku
D#CmF
ngertenono aku kabeh iki
A#F
mergo wong tuaku..

(Chorus)
A#FGmDm
saiki kowe lungo ninggali kenangan
D#F
saiki kowe teko ngenei undangan
A#F -DmGmF
sumpah wani mati jane isih sayang
D#CmF
atiku loro tenan nyawang kowe
A#F
neng pelaminan.. oaoe..

A#FGmDm
saiki kowe lungo ninggali kenangan
D#F
saiki kowe teko ngenei undangan
A#F -DmGmF
sumpah wani mati jane isih sayang
D#CmF
atiku loro tenan nyawang kowe
GmF
neng pelaminan..
D#FGmF
hooo.. neng pelaminan..
D#FGm
undangan rabimu wes tak tompo..

Chord Gitar Terkait