Menu
Chord Urip Kui Keras By Intan Rahma
Chord Lagu Urip Kui Keras
Kunci Gitar Urip Kui Keras
Capo di fret 2

CG
urip kuwi pancen keras
AmEm
dipikir marai ra waras..
FC
saben iso ngono sitik
DmG
tonggo-tonggo akeh sing serik..

CG
urip kuwi pancen keras
AmEm
yen ra kuat nglakoni bablas..
FC
mung arep nuruti karepe
DmGCG
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

(Intro) CGAmEmFCDmG
CGAmEmFCDmGCG

CG
pas lagi susah malah podo nggeguyu
AmEm
ati lagi seneng do ngomong ning mburiku
FC
nek arep obah kowe malah do ngrasani
DmG
wayah sepi nganggur kabeh podo nakoni

CG
sing nglakoni aku sing mbingungi awakmu
AmEm
podo adu adu kono kene ngelek aku
FC
ora tak pikir mergo rak ono enteke
Dm
kabeh tak pasrahke
GCG
mergo gusti mboten sare..

(Chorus)
CG
urip kuwi pancen keras
AmEm
dipikir marai ra waras..
FC
saben iso ngono sitik
DmG
tonggo-tonggo akeh sing serik..

CG
urip kuwi pancen keras
AmEm
yen ra kuat nglakoni bablas..
FC
mung arep nuruti karepe
DmGCG
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

CG
mbok yo do eling yen rodo kuwi muter
Am
ojo sok keminter
Em
timbang akhire keblinger
FC
ora masalah kowe do nggawe susah
DmG
penting rejekiku mlaku ora obah owah

CG
urip cen keras ojo ditambahi panas
Am
tinimbang pikiranmu
Em
nggawe kowe do was was
FC
mbok urip kuwi ojo mung cukup nyombong
Dm
trimo golek berkah
GCG
dungo ikhtiar lan kerjo..

FG
ra sah digawe susah
EmAm
bahagia ra butuh mewah
FGC
tetep ngguyu senajan tanggane mecucu..

(Interlude) CGAmEmFCDmG
CGAmEmFCDmGCG

(Chorus)
CG
urip kuwi pancen keras
AmEm
dipikir marai ra waras..
FC
saben iso ngono sitik
DmG
tonggo-tonggo akeh sing serik..

CG
urip kuwi pancen keras
AmEm
yen ra kuat nglakoni bablas..
FC
mung arep nuruti karepe
DmGCG
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

CG
urip kuwi pancen keras
AmEm
dipikir marai ra waras..
FC
saben iso ngono sitik
DmG
tonggo-tonggo akeh sing serik..

CG
urip kuwi pancen keras
AmEm
yen ra kuat nglakoni bablas..
FC
mung arep nuruti karepe
DmGC
kuwi ora bakal ono entek-enteke..





DA
urip kuwi pancen keras
BmF#m
dipikir marai ra waras..
GD
saben iso ngono sitik
EmA
tonggo-tonggo akeh sing serik..

DA
urip kuwi pancen keras
BmF#m
yen ra kuat nglakoni bablas..
GD
mung arep nuruti karepe
EmADA
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

(Intro) DABmF#mGDEmA
DABmF#mGDEmADA

DA
pas lagi susah malah podo nggeguyu
BmF#m
ati lagi seneng do ngomong ning mburiku
GD
nek arep obah kowe malah do ngrasani
EmA
wayah sepi nganggur kabeh podo nakoni

DA
sing nglakoni aku sing mbingungi awakmu
BmF#m
podo adu adu kono kene ngelek aku
GD
ora tak pikir mergo rak ono enteke
Em
kabeh tak pasrahke
ADA
mergo gusti mboten sare..

(Chorus)
DA
urip kuwi pancen keras
BmF#m
dipikir marai ra waras..
GD
saben iso ngono sitik
EmA
tonggo-tonggo akeh sing serik..

DA
urip kuwi pancen keras
BmF#m
yen ra kuat nglakoni bablas..
GD
mung arep nuruti karepe
EmADA
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

DA
mbok yo do eling yen rodo kuwi muter
Bm
ojo sok keminter
F#m
timbang akhire keblinger
GD
ora masalah kowe do nggawe susah
EmA
penting rejekiku mlaku ora obah owah

DA
urip cen keras ojo ditambahi panas
Bm
tinimbang pikiranmu
F#m
nggawe kowe do was was
GD
mbok urip kuwi ojo mung cukup nyombong
Em
trimo golek berkah
ADA
dungo ikhtiar lan kerjo..

GA
ra sah digawe susah
F#mBm
bahagia ra butuh mewah
GAD
tetep ngguyu senajan tanggane mecucu..

(Interlude) DABmF#mGDEmA
DABmF#mGDEmADA

(Chorus)
DA
urip kuwi pancen keras
BmF#m
dipikir marai ra waras..
GD
saben iso ngono sitik
EmA
tonggo-tonggo akeh sing serik..

DA
urip kuwi pancen keras
BmF#m
yen ra kuat nglakoni bablas..
GD
mung arep nuruti karepe
EmADA
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

DA
urip kuwi pancen keras
BmF#m
dipikir marai ra waras..
GD
saben iso ngono sitik
EmA
tonggo-tonggo akeh sing serik..

DA
urip kuwi pancen keras
BmF#m
yen ra kuat nglakoni bablas..
GD
mung arep nuruti karepe
EmAD
kuwi ora bakal ono entek-enteke..

Chord Gitar Terkait