Menu
Chord Utuhing Katresnan By Nur Bayan
Chord Lagu Utuhing Katresnan
Kunci Gitar Utuhing Katresnan
Capo di fret 1

AmDm
Duh wong ayu
GC
Liwat gending iki
F
tak kelir
Dm
katresnanku marang sliramu
EFE
pepujanku

AmDm
Sumanding sliramu
GC
tentrem rasane atiku
FDmE
adem koyo kesiram banyune surgo..

AmDm
Nganti tuwo iki
GC
tresno ku ora keganti
FDm
mung siji ning atiku
EAm
yo mung sliramu.. pepujanku..

[Intro] AmDmGC
FDmE

AmDm
Eling rikolo semono
GC
urip susah dilakoni
FDmE
sliramu tansah nerimo ikhlas ati..

AmDm
Sabar lan bektimu nuwuhke
GC
gedene roso tresnoku
FDm
anggonku pakaryan
E
kawujud ngunduh kamulyan

FG
Tulus katresnanku..
E
nggo sliramu..

[Chorus]
AmDm
Langit nyinekseni
GC
tulus roso tresno iki
F
mung siji ning
DmE
atiku yo mung sliramu..

AmDm
Senajan akeh gudo
GC
sing nyubo goyahke tresno
FDm
utuh katresnan iki
E
tansah tak jogo..

FCG
Nganti tekaning pati..
DmEDmAm
roso iki tansah tak ugemi..

Am
Duh wong ayu
C
tulus katresnanku
GE
yo mung kanggo sliramu..
Am
pepujanku..

[Interlude] AmDmGC
FDmE

AmDm
Eling rikolo semono
GC
urip susah dilakoni
FDmE
sliramu tansah nerimo ikhlas ati..

AmDm
Sabar lan bektimu nuwuhke
GC
gedene roso tresnoku
FDm
anggonku pakaryan
E
kawujud ngunduh kamulyan

FG
Tulus katresnanku..
E
nggo sliramu..

[Chorus]
AmDm
Langit nyinekseni
GC
tulus roso tresno iki
F
mung siji ning
DmE
atiku yo mung sliramu..

AmDm
Senajan akeh gudo
GC
sing nyubo goyahke tresno
FDm
utuh katresnan iki
E
tansah tak jogo..

FCG
Nganti tekaning pati..
DmEDmAm
roso iki tansah tak ugemi..

FCGDm
Nganti tekaning pati..
EDmAm
katresnan iki tansah tak ugemi..

Chord Gitar Terkait