Menu
Chord Wagu - Xaluna Feat. Ratihsde
Chord Lagu Wagu
Kunci Gitar Wagu

(Intro) GCDG
CGCD

GC
buyer muser-muser
GD
utek nganti pindah wudel
GC
mikirke awakku
GD
sing bagimu ra tau pener..

GC
duit duit duit duit meneh
GD
nggo tuku wedak pupur
GC
kudu piye piye iki piye
GD
uripku dadi soyo ajur..

CDG
pas pacaran mesra tenan..
C
(ko romeo juliet saiki kowe crewet..)
DG
tiwas wes rabi antil-antilan
(sampluk antil sampluk antil
sampluk dek antil)

(Chorus)
CG
wedokan saiki uwes podo pinter
DG
iso mbedakke astrea ro satria..
CG
wedokan saiki uwis podo pinter
DG
iso mbedake legenda karo ninja..

C
ora gelem berjuang
G
opo meneh prihatin
D
di jak mangan
G
neng angkringan we isin..
C
pingine urip mewah
G
padahal wegah obah
D
di jak omah-omah
GD
di jamin bubrah..

GC
mbok yo.. mesakke aku
GD
aku bojomu opo babumu (ih kepo)
GC
kowe rewel jaluk ini itu (aduhh biyung)
GD
tak ulihke sisan neng wong tuamu..

CDG
pas pacaran mesra tenan..
C
(ko romeo juliet saiki kowe crewet..)
DG
tiwas wes rabi antil-antilan
(sampluk antil sampluk antil
sampluk dek antil)

(Chorus)
CG
wedokan saiki uwes podo pinter
DG
iso mbedakke astrea ro satria..
CG
wedokan saiki uwis podo pinter
DG
iso mbedake legenda karo ninja..

C
ora gelem berjuang
G
opo meneh prihatin
D
di jak mangan
G
neng angkringan we isin..
C
pingine urip mewah
G
padahal wegah obah
D
di jak omah-omah
GD
di jamin bubrah..

(Int.) CGCD

GC
mbok yo ngergani aku
GD
aku iki dudu wong brewu (fakir miskin)
GC
iso mangan wes seneng awakku
GD
ra ketang mung lawuh omonganmu..

GC
(sebel-sebel cen sebel tenan)
GD
(kisahnya tak seindah masa pacaran)
GC
(bahkan masalahe ra karuan)
GD
(kini terus menepi saat ku tahan)

CDG
(pas pacaran mesra tenan..)
CDG
(tiwas wes rabi antil-antilan)

(Chorus)
C
(mbok yo mikiro kangmas)
G
(ngliwet ki nganggo beras)
DG
(urip bareng koe gur babak bundas..)
C
(mangan ki nganggo sego)
G
(ora gur nguntal tresno)
DG
(ngerti ngene mbiyen milih wong liyo..)

CG
(kabeh iki cobaan, dadi bojomu susah)
DG
(iki udu berkah nanging musibah..)
C
(ngertimu gur kelonan)
G
(mbok pikir aku betah)
DGD
(suwe-suwe kowe tak tampuk tampah..)

CG
wedokan saiki uwes podo pinter
DG
iso mbedakke astrea ro satria..
CG
wedokan saiki uwis podo pinter
DG
iso mbedake legenda karo ninja..

C
ora gelem berjuang
G
opo meneh prihatin
D
di jak mangan
G
neng angkringan we isin..
C
pingine urip mewah
G
padahal wegah obah
D
di jak omah-omah
G
di jamin bubrah..
D
di jak omah-omah
G
di jamin bubrah..
CDG
omah-omah.. di jamin bubrah..

Chord Gitar Terkait