Menu
Chord Wayahe - Hendra Kumbara
Chord Lagu Wayahe
Kunci Gitar Wayahe
CAmGFGC
hu.. yayaya yaya.. cucurucu
CAmGFGC
hu.. yayaya yaya.. cucurucu

CAmEmDmGC
wayahe.. wayahe.. nembung wong tuane
CG/BAmD
mergo pacaran gandengan tangan
FmGC
kuwi wis ra jaman
CAmEmDmGC
wayahe.. wayahe.. siji tak mantepke
CG/BAmD
hubungan intim sing bukan muhrim
FmGC
wis terlalu mainstream

CDmEmF
sing penting aku berjuang
Fm
kanggo kowe sing tak sayang
EmAm
tresnoku tenan ora gampangan
Dm
dolan tak lereni
G
kerjo mempeng tak lakoni
C
nggo sangu rabi

CDmEmCFGEm
nyuwun pangestu.. bapak kaleh ibu
ADmGC
putrine sing ayu dewe kulo rumatane
CDmEmCFEAm
nyuwun pandungo.. kaleh sing Kuoso
FEmDm
mbesuk nggonmu sholat wengi
GC
aku sing ngimami..

CAmGFGC
hu.. yayaya yaya.. cucurucu
CAmGFGC
hu.. yayaya yaya.. cucurucu

(Int.) CAmEmDmGC
CAmDFmGC

CAmEmDmGC
wayahe.. wayahe.. nembung wong tuane
CG/BAmD
mergo pacaran gandengan tangan
FmGC
kuwi wis ra jaman

CDmEmF
sing penting aku berjuang
Fm
kanggo kowe sing tak sayang
EmAm
tresnoku tenan ora gampangan
Dm
dolan tak lereni
G
kerjo mempeng tak lakoni
C
nggo sangu rabi

CDmEmCFGEm
nyuwun pangestu.. bapak kaleh ibu
ADmGC
putrine sing ayu dewe kulo rumatane
CDmEmCFEAm
nyuwun pandungo.. kaleh sing Kuoso
FEmDm
mbesuk nggonmu sholat wengi
GC
aku sing ngimami.. (Amin)

CAmG (F)
hu.. yayaya yaya..
FGC
aku sing ngimami.. (Amin Ya Allah)
CAmG (F)
hu.. yayaya yaya..
FGC
aku sing ngimami..


🎸 chord diatas sedikit didasarkan



GEmDCDG
hu.. yayaya yaya.. cucurucu
GEmDCDG
hu.. yayaya yaya.. cucurucu

GEmBmAmDG
wayahe.. wayahe.. nembung wong tuane
GEmA
mergo pacaran gandengan tangan
CmDG
kuwi wis ra jaman
GEmBmAmDG
wayahe.. wayahe.. siji tak mantepke
GEmA
hubungan intim sing bukan muhrim
CmDG
wis terlalu mainstream

GAmBmC
sing penting aku berjuang
Cm
kanggo kowe sing tak sayang
BmEm
tresnoku tenan ora gampangan
Am
dolan tak lereni
D
kerjo mempeng tak lakoni
G
nggo sangu rabi

GAmBmGCDBm
nyuwun pangestu.. bapak kaleh ibu
EAmDG
putrine sing ayu dewe kulo rumatane
GAmBmGCBEm
nyuwun pandungo.. kaleh sing Kuoso
CBmA#mAm
mbesuk nggonmu sholat wengi
DG
aku sing ngimami..

GEmDCDG
hu.. yayaya yaya.. cucurucu
GEmDCDG
hu.. yayaya yaya.. cucurucu

(Int.) GEmBmAmDG
GEmACmDG

GEmBmAmDG
wayahe.. wayahe.. nembung wong tuane
GEmA
mergo pacaran gandengan tangan
CmDG
kuwi wis ra jaman

GAmBmC
sing penting aku berjuang
Cm
kanggo kowe sing tak sayang
BmEm
tresnoku tenan ora gampangan
Am
dolan tak lereni
D
kerjo mempeng tak lakoni
G
nggo sangu rabi

GAmBmGCDBm
nyuwun pangestu.. bapak kaleh ibu
EAmDG
putrine sing ayu dewe kulo rumatane
GAmBmGCBEm
nyuwun pandungo.. kaleh sing Kuoso
CBmA#mAm
mbesuk nggonmu sholat wengi
DG
aku sing ngimami.. (Amin)

GEmD (C)
hu.. yayaya yaya..
CDG
aku sing ngimami.. (Amin Ya Allah)
GEmD (C)
hu.. yayaya yaya..
CDG
aku sing ngimami..

Chord Gitar Terkait