Menu
Chord Wegah Kelangan By Intan Rahma
Chord Lagu Wegah Kelangan
Kunci Gitar Wegah Kelangan
Capo di fret 1

Am-DmG
Rungokno jerit atiku iki
CF
Sing bingung noto roso neng ati
Dm
Pengenku kowe ngerti..
G
seng tak pikir saiki..

DmG
Tulung kowe ojo salah tompo
CF
Ojo mbok pikir aku ngliyo..
Dm
Kabeh iki kahanan
GAm
Ra iso neruske katresnan..

(Chorus)
Dm
Jujur aku iseh sayang..
G
wegah kelangan
C
Mergo tresno wes tak patri..
F
neng njero ati
Dm
Nanging arep piye meneh..
GC
Iki wes kahanan kudu pisahan..

ADm
Njalukku kowe ojo nangis..
G
mergo lungaku
C
Mungkin iki wes ginaris..
F
dudu penjalukku
Dm
Nglungani sliramu..
GC
abot rasane.. pangapurane..

DmG
Ora ono niat ngelarani atimu
C
Rungokno aku senajane aku sing kleru
F
Tak akoni pancen gedhe roso tresnoku
Dm
Yo mung kanggo awakmu
Dm
Cukup pisan iki kowe loro ati
G
Ora tak baleni anggonku
Am
le nglarani.. aa..ah..

(Chorus)
Dm
Jujur aku iseh sayang..
G
wegah kelangan
C
Mergo tresno wes tak patri..
F
neng njero ati
Dm
Nanging arep piye meneh..
GC
Iki wes kahanan kudu pisahan..

ADm
Njalukku kowe ojo nangis..
G
mergo lungaku
C
Mungkin iki wes ginaris..
F
dudu penjalukku
Dm
Nglungani sliramu..
GC
abot rasane.. pangapurane..

DmG
Mung kependem roso tresno
CF
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
DmAm
Pengen langgeng.. yo kuwi karepku
FEAm
Nangeng wong tuaku ora setuju..

(Chorus)
Dm
Jujur aku iseh sayang..
G
wegah kelangan
C
Mergo tresno wes tak patri..
F
neng njero ati
Dm
Nanging arep piye meneh..
GC
Iki wes kahanan kudu pisahan..

ADm
Njalukku kowe ojo nangis..
G
mergo lungaku
C
Mungkin iki wes ginaris..
F
dudu penjalukku
Dm
Nglungani sliramu..
GC
abot rasane.. pangapurane..

(Outro) C





A#m-D#mG#
Rungokno jerit atiku iki
C#F#
Sing bingung noto roso neng ati
D#m
Pengenku kowe ngerti..
G#
seng tak pikir saiki..

D#mG#
Tulung kowe ojo salah tompo
C#F#
Ojo mbok pikir aku ngliyo..
D#m
Kabeh iki kahanan
G#A#m
Ra iso neruske katresnan

(Chorus)
D#m
Jujur aku iseh sayang..
G#
wegah kelangan
C#
Mergo tresno wes tak patri..
F#
neng njero ati
D#m
Nanging arep piye meneh..
G#C#
Iki wes kahanan kudu pisahan..

A#D#m
Njalukku kowe ojo nangis..
G#
mergo lungaku
C#
Mungkin iki wes ginaris..
F#
dudu penjalukku
D#m
Nglungani sliramu..
G#C#
abot rasane.. pangapurane..

D#mG#
Ora ono niat ngelarani atimu
C#
Rungokno aku senajane aku sing kleru
F#
Tak akoni pancen gedhe roso tresnoku
D#m
Yo mung kanggo awakmu
D#m
Cukup pisan iki kowe loro ati
G#
Ora tak baleni anggonku
A#m
le nglarani.. aa..ah..

(Chorus)
D#m
Jujur aku iseh sayang..
G#
wegah kelangan
C#
Mergo tresno wes tak patri..
F#
neng njero ati
D#m
Nanging arep piye meneh..
G#C#
Iki wes kahanan kudu pisahan..

A#D#m
Njalukku kowe ojo nangis..
G#
mergo lungaku
C#
Mungkin iki wes ginaris..
F#
dudu penjalukku
D#m
Nglungani sliramu..
G#C#
abot rasane.. pangapurane..

D#mG#
Mung kependem roso tresno
C#F#
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
D#mA#m
Pengen langgeng.. yo kuwi karepku
F#FA#m
Nangeng wong tuaku ora setuju..

(Chorus)
D#m
Jujur aku iseh sayang..
G#
wegah kelangan
C#
Mergo tresno wes tak patri..
F#
neng njero ati
D#m
Nanging arep piye meneh..
G#C#
Iki wes kahanan kudu pisahan..

A#D#m
Njalukku kowe ojo nangis..
G#
mergo lungaku
C#
Mungkin iki wes ginaris..
F#
dudu penjalukku
D#m
Nglungani sliramu..
G#C#
abot rasane.. pangapurane..

(Outro) C#

Chord Gitar Terkait