Menu
Chord Wegah Kelangan - Topik Sudirman
Chord Lagu Wegah Kelangan
Kunci Gitar Wegah Kelangan
(Intro) CEAmGm
FFmEmADmFFm

CG/BAm
mandeko singmu nangis..
GF
aku ora tegel..
EmDmG
nek kowe wes nangis..

CG/BAm
aku neng kene kangen..
GF
uwes kangen banget
EmDmF
esemmu, ngguya ngguyu karo aku..

FmEmAm
nanging mung konco..
Dm
tak pendem tresno..
FFm
padahal neng ati loro

(Chorus)
CGm
tulus tresnaku..
EmE
bacut ket awal wes..
Am
kadung jeru..

GmC
aku bakal merjuangke
FEm
kowe karo aku..
DmG
kowe karo aku..

CGm
sawangen aku..
EmE
bakal setyo janji..
Am
nyimpen tresno iki..

GmEmF
sanajan kowe dudu nggonaku
FmEmA
atiku pancen nggonamu..
DmGC
atimu dinggo wong liyo..

(Int.) EAmGm
FFmEmADmFFm

CG/BAm
mandeko singmu susah
GF
aku ora tegel
EmDmG
nek kowe wes susah..

CG/BAm
mergo manis esemmu
GF
apikan sliramu
EmDmGF
marai keblasuk anggonku turu

FmEmAm
nanging mung konco..
Dm
tak pendem tresno..
FFm
padahal neng ati loro

(Chorus)
CGm
tulus tresnaku..
EmE
bacut ket awal wes..
Am
kadung jeru..

GmC
aku bakal merjuangke
FEm
kowe karo aku..
DmG
kowe karo aku..

CGm
sawangen aku..
EmE
bakal setyo janji..
Am
nyimpen tresno iki..

GmCF
sanajan kowe dudu nggonaku
FmEmA
atiku pancen nggonamu..
DmGC
atimu dinggo wong liyo..
EAm
dinggo wong liyo..
GmFFmEmADmFFm
lan dudu aku..





(Intro) AC#F#mEm
DDmC#mF#BmDDm

AEF#m
mandeko singmu nangis..
ED
aku ora tegel..
C#mBmE
nek kowe wes nangis..

AEF#m
aku neng kene kangen..
ED
uwes kangen banget
C#mBmD
esemmu, ngguya ngguyu karo aku..

DmC#mF#m
nanging mung konco..
Bm
tak pendem tresno..
DDm
padahal neng ati loro

(Chorus)
AEm
tulus tresnaku..
C#mC#
bacut ket awal wes..
F#m
kadung jeru..

EmA
aku bakal merjuangke
DC#m
kowe karo aku..
BmE
kowe karo aku..

AEm
sawangen aku..
C#mC#
bakal setyo janji..
F#m
nyimpen tresno iki..

EmC#mD
sanajan kowe dudu nggonaku
DmC#mF#
atiku pancen nggonamu..
BmEA
atimu dinggo wong liyo..

(Int.) C#F#mEm
DDmC#mF#BmDDm

AE/G#F#m
mandeko singmu susah
ED
aku ora tegel
C#mBmE
nek kowe wes susah..

AE/G#F#m
mergo manis esemmu
ED
apikan sliramu
C#mBmED
marai keblasuk anggonku turu

DmC#mF#m
nanging mung konco..
Bm
tak pendem tresno..
DDm
padahal neng ati loro

(Chorus)
AEm
tulus tresnaku..
C#mC#
bacut ket awal wes..
F#m
kadung jeru..

EmA
aku bakal merjuangke
DC#m
kowe karo aku..
BmE
kowe karo aku..

AEm
sawangen aku..
C#mC#
bakal setyo janji..
F#m
nyimpen tresno iki..

EmAD
sanajan kowe dudu nggonaku
DmC#mF#
atiku pancen nggonamu..
BmEA
atimu dinggo wong liyo..
C#F#m
dinggo wong liyo..
EmDDmC#mF#BmDDm
lan dudu aku..

Chord Gitar Terkait