Menu
Chord Wegah Pisah - Mas Wahid
Chord Lagu Wegah Pisah
Kunci Gitar Wegah Pisah

(Intro) GEmCD
GEmCD

G
aku ndue jimat
Em
barang siji sing tak rumat
C
senajan akeh sing ngemat
CmD
tapi ku ra bakal khilaf

G
senajan rodo tuo
Em
nanging aku kadung tresno
C
senajan angel rumatane
CmD
wes tak anggep bojo dewe

Bm
wes akeh sing nakonke
Em
nanging ra tak gatekke
F
yowes pie pie pie
D
menowo wes jodone

(Chorus)
GD
aku mung wegah pisah
EmBm
ora mergo rupiah
CG
sing tak goleki berkah
AmD
penting manteb bismillah

GD
aku wes kadung nyaman
EmBm
mulo tak eman eman
CG
bendino tak panasi
AmDGD
tak sawang karo nyruput kopi..

(Int.) GEmCD
GEmCDG

G
senajan rodo tuo
Em
nanging aku kadung tresno
C
senajan angel rumatane
CmD
wes tak anggep bojo dewe

Bm
wes akeh sing nakonke
Em
nanging ra tak gatekke
F
yowes pie pie pie
D
menowo wes jodone

(Chorus)
GD
aku mung wegah pisah
EmBm
ora mergo rupiah
CG
sing tak goleki berkah
AmD
penting manteb bismillah

GD
aku wes kadung nyaman
EmD#Dm
mulo tak eman eman
CG
bendino tak panasi
AmDGEm
tak sawang karo nyruput kopi..
AmDEmA
tak sawang karo nyruput kopi..
AmDG
tak sawang karo nyruput kopi..

Chord Gitar Terkait