Menu
Chord Wes Dudu Jodhone - Anggun Pramudita
Chord Lagu Wes Dudu Jodhone
Kunci Gitar Wes Dudu Jodhone
Capo di fret 2

(Intro) EmDAmEm
EmDCDEm

EmD
senadyan tresno iki durung biso luntur
AmEm
nanging karepe ati kudu mundur
EmD
senadyan tresno iki gawe loro ati
AmEm
kudu lilo ninggal sing tak tresnani..

DEm
wis cukup semene lelakon tresnoku
DEm
nyanding kowe mung nambahi loroku
DEm
loro ati iki sansoyo ketandur
DEm
ra kuat ati iki kudu mundur..

(Chorus)
EmC
wis tak lilakne.. wis tak liyakne
DEm
ati iki ra bakal kanggo kowe..
EmC
wis tak cukupne.. wis tak lalekne
DEm
aku lan kowe wis dudu jodhone..

(Int.) EmCDEm
EmCDEm

EmD
senadyan tresno iki durung biso luntur
AmEm
nanging karepe ati kudu mundur
EmD
senadyan tresno iki gawe loro ati
AmEm
kudu lilo ninggal sing tak tresnani..

DEm
wis cukup semene lelakon tresnoku
DEm
nyanding kowe mung nambahi loroku
DEm
loro ati iki sansoyo ketandur
DEm
ra kuat ati iki kudu mundur..

(Chorus)
EmC
wis tak lilakne.. wis tak liyakne
DEm
ati iki ra bakal kanggo kowe..
EmC
wis tak cukupne.. wis tak lalekne
DEm
aku lan kowe wis dudu jodhone..

EmC
wis tak lilakne.. wis tak liyakne
DEm
ati iki ra bakal kanggo kowe..
EmC
wis tak cukupne.. wis tak lalekne
DEm
aku lan kowe wis dudu jodhone..

(Outro) EmCDEm





(Intro) F#mEBmF#m
F#mEDEF#m

F#mE
senadyan tresno iki durung biso luntur
BmF#m
nanging karepe ati kudu mundur
F#mE
senadyan tresno iki gawe loro ati
BmF#m
kudu lilo ninggal sing tak tresnani..

EF#m
wis cukup semene lelakon tresnoku
EF#m
nyanding kowe mung nambahi loroku
EF#m
loro ati iki sansoyo ketandur
EF#m
ra kuat ati iki kudu mundur..

(Chorus)
F#mD
wis tak lilakne.. wis tak liyakne
EF#m
ati iki ra bakal kanggo kowe..
F#mD
wis tak cukupne.. wis tak lalekne
EF#m
aku lan kowe wis dudu jodhone..

(Int.) F#mDEF#m
F#mDEF#m

F#mE
senadyan tresno iki durung biso luntur
BmF#m
nanging karepe ati kudu mundur
F#mE
senadyan tresno iki gawe loro ati
BmF#m
kudu lilo ninggal sing tak tresnani..

EF#m
wis cukup semene lelakon tresnoku
EF#m
nyanding kowe mung nambahi loroku
EF#m
loro ati iki sansoyo ketandur
EF#m
ra kuat ati iki kudu mundur..

(Chorus)
F#mD
wis tak lilakne.. wis tak liyakne
EF#m
ati iki ra bakal kanggo kowe..
F#mD
wis tak cukupne.. wis tak lalekne
EF#m
aku lan kowe wis dudu jodhone..

F#mD
wis tak lilakne.. wis tak liyakne
EF#m
ati iki ra bakal kanggo kowe..
F#mD
wis tak cukupne.. wis tak lalekne
EF#m
aku lan kowe wis dudu jodhone..

(Outro) F#mDEF#m

Chord Gitar Terkait