Menu

Chord Pendhoza

Chord Wes Oleh Gantine By Pendhoza
Chord Lagu Wes Oleh Gantine
Kunci Gitar Wes Oleh Gantine
Capo di fret 2

(Intro) AmFGAm
AmFGAm

AmG
tiada pelukan kasih sayang
GAm
dari dirimu, aku kau tinggalkan
AmG
tak kunjung padam, cintamu hilang
GFAm
sejak ini tak ada kabarmu

AmG
sabar sabar neng ati, wes loro batin iki
G
kowe mblenjani janji, loro ra mari-mari
Am
mugo gusti maringi aku oleh pengganti
Am
sing apik lan gemati, ra koyo kowe kuwi
G
seminggu kowe ilang, minggat tanpo alasan
G
aku wes kadung edan, mlaku karo sampeyan
Am
wes cukup tresno iki, ra bakal tak baleni
(Am)
cidro, cidro neng ati, mugo aku oleh ganti

AmF
kangmas opo lali karo aku ra kelingah
GAm
aku tansah ngenteni tekanmu..
AmF
opo kurang ayu, opo aku kurang seksi
G
lilakno tresnamu
Am
bangun tresna kang suci ugo sayekti

AmF
dek pangapurane aku
GAm
uwes lali marang sliramu
AmF
yen kowe pancen tansah nunggu tekaku
GAm
kowe paling seng ngerti artiku

AmG
tiada yang salah, biarlah sudah
GAm
lupakan saja cinta palsunya
AmG
kita awali hari ini
GFAm
lembaran baru.. kita jalani

AmG
oh yeah, pangucap matur nuwunku kanggo sliramu
G
seng tansah setio nunggu olehe tresnaku
Am
ra bakal tak larani tresnamu tulus lan suci
Am
yo mung kuwi sing tansah gawe bungah nang ati
G
pancen kowe sing dadi pangobataning laraku
G
wes ra ono masalah lugu ning pikirangku
Am
kabeh tak lalikno mergo wes oleh gantine
(Am)
seng luwih tresno aku lan jembar atine

AmF
kangmas aku tresno marang sliramu
GAm
ojo nganti kowe ngelarani atiku
AmF
dek aku wes mantep kalih sampeyan
GAm
opo tresnamu dudu mergo pelampiasan

(Coda) AmFGAm
AmFGAm

Chord Gitar Terkait