Menu
Chord Wong Perantauan By Ndarboy Genk
Chord Lagu Wong Perantauan
Kunci Gitar Wong Perantauan
(Intro) GDmAmCmG

GDm
pancen ora gampang koyo seng mbok sawang
AmCm
aku kerjo lungo adoh neng perantauan
BmEmAm
mugo-mugo Gusti ngijabahi kabeh
DG
sing tak karepati..

GDm
pancen ora nyono uripku neng kuto
AmCm
kerjo abot neng kene karep urip mulyo
BmEmAm
ninggal keluargo adoh anak bojo
DGD
adoh karo wong tuo..

(Chorus)
GCDG
yo wes ngene kahanan dadi wong perantauan
EmAmCD
urip sakbendinane kudu tak tanggung dewe..
GCDG
ora entuk gresulo.. arep sambat ro sopo
EmAm
snajan hasil ra sepiro
CDG
seng penting pasrah karo seng Kuoso..

(Intro) DmAmCm

GDm
pancen ora nyono uripku neng kuto
AmCm
kerjo abot neng kene karep urip mulyo
BmEmAm
ninggal keluargo adoh anak bojo
DGD
adoh karo wong tuo..

(Chorus)
GCDG
yo wes ngene kahanan dadi wong perantauan
EmAmCD
urip sakbendinane kudu tak tanggung dewe..
GCDG
ora entuk gresulo.. arep sambat ro sopo
EmAm
snajan hasil ra sepiro
CDG
seng penting pasrah karo seng Kuoso..

CBm
mangan tak rewangi koretan..
AmDG
rokokku nggoleki tegesan..
CBm
duit tak lebokke celengan..
AmDGD
kanggo sangu mudik lebaran..

(Chorus)
GCDG
yo wes ngene kahanan dadi wong perantauan
EmAmCD
urip sakbendinane kudu tak tanggung dewe..
GCBEm
ora entuk nggresulo arep sambat ro sopo
CAm
senajan hasil ra sepiro
CDGEm
seng penting pasrah karo seng kuoso..
AmDEmA
seng penting pasrah karo seng kuoso.. hu..
AmDG
seng penting pasrah karo seng kuoso..

Chord Gitar Terkait