Menu
Chord Wong Sepele - Ndarboy Genk
Chord Lagu Wong Sepele
Kunci Gitar Wong Sepele

(Intro) CFmCFm
AmGFG

CG/BAmEm
duh abote, kahanane uripku
FC
kudu nandang loro
DmGDmG
dipandang sesisih moto..

CG/BAmEm
yen takdire, kudu dikuat-kuatke
FC
aku mung wong sepele
DmG
kudu kuat atine..

Am
kadang pingin ngeluh
Em
naliko kentekan eluh
F
kodrate manungso
CG
kui pancen bedo-bedo..

Am
dedel duwel ati
Em
nompo kasunyatan iki
FDm
kudu tak tambani
GC
kanggo jalani.. uripku iki..

(Chorus)
GC
jujur.. sedih uripku koyo mengkene
DmGC
sugih waras durung tau tak rasake..
GCAm
urip.. dewe tresno raono sing gape
DG
kudu sabar mung dianggep wong sepele..

FG
mlaku we kadang kesandung
EmAm
ora ono sing nulung
DmGC
tangise ning ati raiso tak bendung..

(Int.) AmEmFC
AmEmFDmG..

CG/BAmEm
yen takdire, kudu dikuat-kuatke
FC
aku mung wong sepele
DmG
kudu kuat atine..

Am
kadang pingin ngeluh
Em
naliko kentekan eluh
F
kodrate manungso
CG
kui pancen bedo-bedo..

Am
dedel duwel ati
Em
nompo kasunyatan iki
FDm
kudu tak tambani
GC
kanggo jalani.. uripku iki..

(Chorus)
GC
jujur.. sedih uripku koyo mengkene
DmGC
sugih waras durung tau tak rasake..
GCAm
urip.. dewe tresno raono sing gape
DG
kudu sabar mung dianggep wong sepele..

FG
mlaku we kadang kesandung
EmAm
ora ono sing nulung
DmGC
tangise ning ati raiso tak bendung..

FG
mlaku we kadang kesandung
EmAm
ora ono sing nulung
DmGC
tangise ning ati raiso tak bendung..

FG
aku pancen wong sepele
EmAm
nanging bakal tak buktekke
DmGC
dadi uwong ojo seneng nyepelekke..

Chord Gitar Terkait