Menu
Chord Yowes Modaro - Aftershine Feat. Damara.de
Chord Lagu Yowes Modaro
Kunci Gitar Yowes Modaro

(Intro) CDBmEmAmDG

C
rino ing wayah wengi..
DGD/F#
aku eling kowe sek mbiyen ngancani
EmAm
susah seneng dilakoni bebarengan
DG
tanpo terpikirkan akhire bubaran..

(Intro) CDG

C
atiku loro, njobo njerone ambyar
DGD/F#
nyawang sliramu.. andang nduwe gandengan
EmAm
iki ati udu bahan nggo dolanan
DGD
aku trimo ngalah mugo kowe bungah..

(Chorus)
GD
mbok yo tulung sadaro ojo sepenake dewe
EmBm
kiro-kiro ra tresno ora kok ngene carane
C
waton ninggal lungo..
G
gandeng karo wong liyo
AmD
yowes ora popo.. karma iseh ono..
G
yowes modaro..

(Int.) CDBmEmAmDG

C
opo kowe ora ngrumangsani..
DGD/F#
aku merjuangke isuk awan wengi
EmAm
golek rejeki tak nggo ndandani
DG
basan kowe dadi, lali sek ngancani..

CDGD/F#Em
sepurane kangmas.. aku ninggal lungo
AmDG
aku sadar.. aku wes ngelarani..
CDBmB
aku yo pingin bahagia..
AmD
jujur kesel melarat, urip rekoso..

(Chorus)
GD
mbok yo tulung sadaro ojo sepenake dewe
EmBm
kiro-kiro ra tresno ora kok ngene carane
C
waton ninggal lungo..
G
gandeng karo wong liyo
AmD
yowes ora popo.. karma iseh ono..
G
yowes modaro..

GD
sadaro.. ojo sepenake dewe
EmBm
kiro-kiro ra tresno ora kok ngene carane
C
waton ninggal lungo..
G
gandeng karo wong liyo
AmD
yowes ora popo.. karma iseh ono..
G
yowes modaro..

Chord Gitar Terkait